Lilla Edets kommun - startsida

Elevassistent i grundsärskolan, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra nästan 14 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

Arbetsuppgifter

Vi söker vi tre elevassistenter för arbete till grundsärskolan. Som elevassistent stöttar du eleven under skoldagen i den lärarledda undervisningssituationen. För de elever som har behov av skolbarnsomsorg finns du också med som elevassistent vid fritidshemsverksamheten före och efter den schemalagda skoldagen samt vid lov för de elever som har behov av skolbarnsomsorg.

Om du vill arbeta i vårt ambitiösa och glada team, som har, förutom höga förväntningar på oss själva och på våra elever, arbetar med övertygelsen om att kvalitén på undervisningen gör skillnad, är du välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Du har social kompetens och är självständig med ansvarskänsla. Har du tidigare erfarenhet från arbete som elevassistent är det meriterande. Vi förväntar oss öppenhet och ett stort engagemang för uppdraget. Det skall finnas en vilja att utvecklas tillsammans med övriga kollegor på skolan. Du skall ha lätt för att samarbeta och vara flexibel.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Anställningsvilkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. 100%
Tillträde: Tillträde 12 augusti 2019
Antal platser: 3

Övrig information

För att vi på Lilla Edets kommun ska kunna leverera en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess ber vi dig skicka in din ansökan digitalt där vi ser fram emot att få ta del av ditt personliga brev med bifogat CV.

Du ansöker via vårt rekryteringssystem Visma Recruit, som du kommer åt direkt i annonsen genom att klicka på ansök.

Vill du veta mer om oss? Gå gärna in på lillaedet.se för att läsa mer om hur det är att arbeta inom vår kommun!

Ansökan

Ansök här  i samarbete med OffentligaJobb
Arbetsgivarens referensnummer:A884030
Sista ansökningsdag:2019-06-18

Kontaktpersoner

Marie Hagman
Rektor Grundsärskolan
0520-65 95 00
marie.hagman@lillaedet.se

Senast uppdaterad: 2018-03-14
Sidansvarig: Julia Domby
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida
Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00  Telefax: 0520-65 74 20
www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »