Lilla Edets kommun - startsida

Grundskollärare/ speciallärare i Grundsärskolan, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra nästan 14 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

Vill du arbeta i ett ambitiöst och glatt team som både har höga förväntningar på sig själva och på våra elever?

Vi är övertygade om att kvalitén på undervisningen gör skillnad och delar du vår uppfattning vill vi inte att du väntar, utan ansöker redan idag!

Arbetsuppgifter

Till Grundsärskolan söker vi nu en grundskolelärare/speciallärare. Tjänsten är för undervisning och mentorskap i grundsärskolan med planerad undervisning i åk 1 - 9.

Grundsärskolan är vackert belägen i centrala Lilla Edet med utsikt över Göta älv och har cirka 18 elever år 1-9. Grundsärskolan har sina lokaler inom Fuxernaskolans område och är fördelade på två hus där eleverna har sina verksamheter utifrån grundsärskolan och träningsskolans kursplaner. Du leder och stimulerar eleverna i sitt lärande och sin personliga utveckling på ett konstruktivt och inspirerande vis utifrån deras egna förutsättningar.

Hos oss kommer du planera, genomföra och följa upp undervisningen med den enskilda eleven i centrum. I det dagliga arbetet bidrar du aktivt med att stödja och motivera eleverna i deras utveckling både socialt och kunskapsmässigt.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete tillsammans med elever, föräldrar och kollegor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig och legitimerad grundskolelärare/speciallärare. Du är en van datoranvändare och ser tekniken som ett effektivt verktyg i ditt lärande.

Förutom din examen och legitimation är du social, självständig med en hög ansvarskänsla. Vidare är du öppen och ett stort engagemang för uppdraget där du vill fortsätta utvecklas tillsammans med dina kollegor.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från att arbeta som lärare på grundsärskolan, samt om du har arbetat med bedömning för lärande (Bfl).


Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och ser att du är en ledare som kan situationsanpassa ditt ledarskap i klassrummet.

Anställningsvilkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. 100 %
Tillträde: Tillträde snarast med hänsyn för eventuella uppsägningstider.
Antal platser: 1

Övrig information

För att vi på Lilla Edets kommun ska kunna leverera en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess ber vi dig skicka in din ansökan digitalt där vi ser fram emot att få ta del av ditt personliga brev med bifogat CV.

Du ansöker via vårt rekryteringssystem Visma Recruit, som du kommer åt direkt i annonsen genom att klicka på ansök.

Vill du veta mer om oss? Gå gärna in på lillaedet.se för att läsa mer om hur det är att arbeta inom vår kommun!

Ansökan

Ansök här  i samarbete med OffentligaJobb
Arbetsgivarens referensnummer:A810717
Sista ansökningsdag:2018-09-23

Kontaktpersoner

Marie Hagman
Rektor
0520-65 98 51
marie.hagman@lillaedet.se

Fredrik Berggren
Lärarnas Riksförbund
076-787 08 07
lillaedet@lr.se

Annika Liljemark
Lärarförbundet
073-544 56 29
lararforbundet@lillaedet.lararforbundet.se

Senast uppdaterad: 2018-03-14
Sidansvarig: Julia Domby
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida
Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00  Telefax: 0520-65 74 20
www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »