Lilla Edets kommun - startsida

Grundskollärare åk 1-3, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 13 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

Arbetsuppgifter

Strömsskolan växer och vi söker därför två nya grundskollärare till åk 1-3. Strömsskolan har ca 260 elever och ligger på den västra sidan av Göta älv, med gångavstånd till slussen och slottsparken.

Du planerar, genomför och följer upp din undervisning med den enskilda eleven i centrum. Du leder och stimulerar dina elever i sitt lärande och sin personliga utveckling på ett konstruktivt och inspirerande vis utifrån deras egna förutsättningar.

Vi satsar på det kollegiala lärandet och utvecklar vår undervisning genom att bland annat arbeta i ämnesgrupper. Detta bidrar till att höja kompetensen bland lärarna och öka måluppfyllelsen för eleverna. Vi kommer inom en snar framtid tillsätta tre förstelärare som kommer ansvara för utvecklingsarbetet i ämnesgrupperna.

Hos oss kommer du erbjudas ett stimulerande arbete tillsammans med elever, föräldrar och kollegor.

Kvalifikationer

Du har högskoleutbildning med lärarexamen samt innehar lärarlegitimation. Vi förväntar oss öppenhet och ett stort engagemang för uppdraget. Det skall finnas en vilja att utvecklas tillsammans med övriga kollegor på skolan. Du ska ha lätt för att samarbeta och vana från IT.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och ser att du är en ledare som kan situationsanpassa ditt ledarskap i klassrummet.

Anställningsvilkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Ferieanställning.
Tillträde: 2017-08-14
Antal platser: 2

Övrig information

Läs gärna mer om vår kommun på lillaedet.se

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Lilla Edets kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Vi vill ha din ansökan via www.offentligajobb.se.

Ansökan

Ansök här  i samarbete med OffentligaJobb
Arbetsgivarens referensnummer:A672983
Sista ansökningsdag:2017-05-05

Kontaktpersoner

Daniel Magnusson
Rektor
0520-65 97 15
daniel.magnusson@lillaedet.se

Jonna Niklasson
Lärarförbundet
jonna.niklasson@lillaedet.se

Katharina Magnusson
Lärarnas Riksförbund
0520-659761
katharina.magnusson@lillaedet.se

Senast uppdaterad: 2018-03-14
Sidansvarig: Julia Domby
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida
Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00  Telefax: 0520-65 74 20
www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »