Lilla Edets kommun - startsida

Leg. Sjuksköterska Natt, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra nästan 14 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

I hemsjukvården arbetar Leg. SSK/DSK samt undersköterskor. Arbetet kräver att vi blandar SoL och HSL uppgifter och hjälps åt under natten. Vissa nätter åker du i ensam i en bil/patrull och andra nätter åker du tillsammans med en undersköterska.

Arbetsuppgifter

Arbete i som Leg. Sjuksköterska i hemsjukvården i nattpatrullen innebär du arbetar både med sjuksköterskeuppgifter inom HSL samt Sol uppgifter efter biståndsbeslut. Du utgår från hemsjukvården och arbetar mot patienter i ordinärt boende men även mot särskilt boende.

Du arbetar i nära samarbete med undersköterskor och/eller sjuksköterska i team. Erfarenhet att ha arbetat i hemsjukvård eller med äldre är meriterande. Målet är att personen som får hjälpen av hemsjukvården skall kunna bo kvar hemma (om så önskas) och få vård och behandling i hemmet.

Arbetet är varierande med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom HSL. Vi arbetar även med ett utökat sjuksköterskeansvar i samverkande sjukvård mot 1177, MÄVA, SOS med IVPA larm samt assistansuppdrag. Procapita används som journalsystem.

Kvalifikationer

• Utbildningskrav: Leg. Sjuksköterska som grundkrav men ser positivt på vidareutbildning inom relevant område.

• Erfarenhetskrav: Arbete i hemsjukvård eller med äldre personer, att du är van att arbeta natt är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

• Krav på intresse och utveckling: Vi ser gärna att du är positiv, flexibel, samarbetsförmåga, noggrannhet och ansvarstagande och ser möjligheter.

• Praktiska förutsättningar och övriga krav: Kunna arbeta självständigt, god beslutsförmåga, god planeringsförmåga. B-körkort, datorvana gärna kunskap i Procapita, Klara SVPL, Pascal.

Anställningsvilkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid. 64,22 % natt, med möjlighet att arbeta upp tid.
Tillträde: Tillträde snarast med hänsyn för eventuella uppsägningstider.
Antal platser: 1

Övrig information

För att vi på Lilla Edets kommun ska kunna leverera en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess ber vi dig skicka in din ansökan digitalt där vi ser fram emot att få ta del av ditt personliga brev med bifogat CV.

Du ansöker via vårt rekryteringssystem Visma Recruit, som du kommer åt direkt i annonsen genom att klicka på ansök.

Vill du veta mer om oss? Gå gärna in på lillaedet.se för att läsa mer om hur det är att arbeta inom vår kommun!

Ansökan

Ansök här  i samarbete med OffentligaJobb
Arbetsgivarens referensnummer:A843644
Sista ansökningsdag:2019-03-31

Kontaktpersoner

Malin Persson
Enhetschef Äldreomsorg
0520-659689
malin.persson@lillaedet.se

Lena Larsson
Vårdförbundet
lena.larsson@lillaedet.se

Senast uppdaterad: 2018-03-14
Sidansvarig: Julia Domby
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida
Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00  Telefax: 0520-65 74 20
www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »