Lilla Edets kommun - startsida

Socialsekreterare, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas. I vår närhet finns alltid naturen, med sjöar, vandringsleder och artrikt fiske. Tillsammans med vår rika historia har vi mycket att erbjuda. Här finns ett varierat utbud av aktiviteter, affärer och upplevelser, allt inom ett rimligt avstånd.

I kommunen arbetar ca 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 13 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder bland annat kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, fler semesterdagar för medarbetare över 40 år, fördelaktig billeasing, bidrag till studielitteratur och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

Arbetsuppgifter

Vi söker en socialsekreterare som vill vara med och utveckla vår verksamhet inom Barn och Familj.

Vi fortsätter utöka och förbättra vår verksamhet för att kunna möta de behov och utmaningar vi ställs inför på bästa sätt. Nu är det återigen dags att förstärka vår utredningsgrupp Barn och Familj.

Vi erbjuder en organisation med många möjligheter, en organisation som vill utvecklas och en organisation i ständig förbättring. Vi är en arbetsgrupp med 15 engagerade kollegor. En kollega arbetar heltid med metodstöd därav att den enskilde medarbetaren erbjuds en-två timmar enskilt metodstöd/vecka, metodstöd på möten samt spontant metodstöd. Varje medarbetare erbjuds enskild tid med enhetschef varje månad. Vi genomför olika kompetenshöjande aktiviteter varje månad.

Vi jobbar intensivt med att skapa förutsättningar för en god arbetsmiljö, en rolig arbetsplats och givetvis ett gott socialt arbete som vi kan vara stolta över. För att nå detta jobbar vi Lean-inspirerat vilket förtydligar, förenklar och underlättar våra processer. Vi jobbar med tidsmätningar och olika alternativ för att minska arbetsbelastningen.

Vill du vara med?

Kvalifikationer

Socionom eller annan likvärdig utbildning.

Vi söker en positiv person som tycker att barns levnadsvillkor är viktiga och avgörande. En person som vill, kan och vågar se tillvaron utifrån vad som är bäst för barnet. En person som vill göra skillnad. En person som vill vara med i vår strävan att bli Sveriges bästa socialtjänst.

Vi har implementerat nya BBiC. Vi erbjuder samtliga medarbetare MI-utbildning, utbildning i ICDP samt barnsamtal. Vi erbjuder övriga utbildningar utifrån behov hos organisationen och/eller den enskilde. Generöst flextidsavtal samt möjlighet till arbete hemifrån eller på annan plats erbjuds också.


Anställningsvilkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Generöst flextidsavtal finns
Tillträde: Tillträde: Snarast/enligt överenskommelse Tjänsten tillsätts då erforderliga beslut fattats.
Antal platser: 1

Övrig information

Läs gärna mer om vår kommun på lillaedet.se

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Lilla Edets kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Vi vill ha din ansökan via www.offentligajobb.se.

Ansökan

Ansök här  i samarbete med OffentligaJobb
Arbetsgivarens referensnummer:A658500
Sista ansökningsdag:2017-06-01

Kontaktpersoner

Lotte Mossudd
Socialchef
0520-65 96 72
lotte.mossudd@lillaedet.se

Annette Alexandersson
Enhetschef
0520-65 96 13
annette.alexandersson@lillaedet.se

Nils Lundgren
Vision
0520-65 96 03
nils.lundgren@lillaedet.se

Senast uppdaterad: 2018-03-14
Sidansvarig: Julia Domby
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida
Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00  Telefax: 0520-65 74 20
www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »