Lilla Edets kommun - startsida

Fritidspedagog/ Fritidslärare, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 13 800 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

Strömskolan är en f-6 skola med fritidshem och har idag ca 260 elever. Skolan ligger på den västra sidan av Göta älv, med gångavstånd till slussen och slottsparken. Området som skolan ligger i är en expansiv del av Lilla Edets kommun, vilket medför att skolan växer och kommer att växa de närmsta åren.

På skolan arbetar det idag 38 medarbetare som är uppdelade i tre stycken arbetslag. Du kommer att arbeta i vår fritidsverksamhet, som är ett härligt arbetslag med stort engagemang. I undervisningen kommer du arbeta tätt tillsammans med övriga kollegor där ni tillsammans planerar och genomför undervisningen.

Arbetsuppgifter

Strömsskolan växer och vi söker därför nya fritidspedagoger/lärare för fritidshem. Strömsskolan har ca 286 elever och ligger på den västra sidan av Göta älv, med gångavstånd till slussen och slottsparken.

Du arbetar utifrån fritidshemmets uppdrag för att stimulera elevernas utveckling och lärande i samarbete med skolans samtliga verksamheter. Utifrån LGR 11 följer du den röda tråden mellan fritidshemmets och skolans pedagogiska planering. Vi sätter stor vikt till dialogen och samarbetet med föräldrar/vårdnadshavare.

Det kollegiala lärandet har en central roll i skolans målarbete för att utveckla vår undervisning. Det bidrar till att höja kompetensen bland lärarna och med det öka måluppfyllelsen för våra elever.

Hos oss kommer du att erbjudas ett stimulerande arbete tillsammans med elever, föräldrar och kollegor.

Kvalifikationer

Du är utbildad fritidspedagog/lärare i fritidshem/Fritidslärare alternativt annan likvärdig utbildning med behörighet att arbeta på fritidshem.

Du har god samarbetsförmåga, social kompetens och en vilja att utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor i fritidshemmets arbetslag. Du kommer även att samarbeta med skolans övriga verksamheter för att skapa en helhetssyn kring eleverna.

Anställningsvilkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. 75-100 % enligt överenskommelse
Tillträde: Tillträde snarast med hänsyn för eventuella uppsägningstider.
Antal platser: 2

Övrig information

För att vi på Lilla Edets kommun ska kunna leverera en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess ber vi dig skicka in din ansökan digitalt där vi ser fram emot att få ta del av ditt personliga brev med bifogat CV.

Du ansöker för tjänsten via vårt rekryteringssystem Visma Recruit, som du kommer åt direkt i annonsen genom att klicka på ansök.

Vill du veta mer om oss? Gå då gärna in på lillaedet.se/ledigajobb för att läsa mer om hur det är att arbeta inom vår kommun!

Ansökan

Ansök här  i samarbete med OffentligaJobb
Arbetsgivarens referensnummer:A783702
Sista ansökningsdag:2018-05-28

Kontaktpersoner

Daniel Magnusson
Rektor
0520-65 97 15
daniel.magnusson@lillaedet.se

Fredrik Berggren
Lärarnas Riksförbund
076-787 08 07
lillaedet@lr.se

Senast uppdaterad: 2018-03-14
Sidansvarig: Julia Domby
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida
Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00  Telefax: 0520-65 74 20
www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »