Lilla Edets kommun - startsida

Två undersköterskor till hemtjänsten, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 13 800 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

Arbetsuppgifter

Lilla Edets kommun söker nu två stycken undersköterskor till vår hemtjänst!

Som undersköterska kommer du bland annat ge individuellt anpassad personlig vård och omsorg samt social stimulans. Vi lägger stor vikt vid medborgarnas integritet och arbetar efter den värdegrund som bygger på individens egna önskan och förmåga. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som arbetar för att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull.

Du kommer ingå i ett gött gäng med engagerade medarbetare och chefer som tillsammans arbetar för att vi ska må bra på jobbet. Målet med vår verksamhet är att skapa goda möten med brukare, arbetskamrater och anhöriga vilket gör att vi letar efter just dig som önskar att vara med och bidra.

Arbetstiderna är förlagda under dag, kväll och helg där du smidigt ser ditt schema i vårt schemasystem Time Care Pool. De två tjänsterna är tillsvidareanställningar där en tjänst är på 75 % och den andra på 100 %

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
• Är utbildad undersköterska.
• Har B-körkort och tillgång till egen bil.

Det är meriterande om du:
• Har erfarenhet av tidigare arbete inom hemtjänst.

Som person är du flexibel, engagerad och gillar att samarbeta då du kommer ställas inför nya utmaningar varje dag. Du behöver ha lätt för att kommunicera där rollen kräver goda kunskaper inom det svenska språket i både skrift som tal.

Anställningsvilkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. En tjänst är på 75 % och en är på 100 %
Tillträde: Tillträde snarast med hänsyn till eventuella uppsägningstider.
Antal platser: 1

Övrig information

För att vi på Lilla Edets kommun ska kunna leverera en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess ber vi dig skicka in din ansökan digitalt där vi ser fram emot att få ta del av ditt personliga brev med bifogat CV.

Du ansöker för tjänsten via vårt rekryteringssystem Visma Recruit, som du kommer åt direkt i annonsen genom att klicka på ansök.

Vill du veta mer om oss? Gå då gärna in på lillaedet.se/ledigajobb för att läsa mer om hur det är att arbeta inom vår kommun!

Ansökan

Ansök här  i samarbete med OffentligaJobb
Arbetsgivarens referensnummer:A762790
Sista ansökningsdag:2018-03-23

Kontaktpersoner

Maria Holmström
Enhetschef
0520-65 96 12
maria.holmstrom@lillaedet.se

Danuta Jonsson
Kommunal
010-44 28 624
lillaedet.vanervast@kommunal.se

Senast uppdaterad: 2018-03-14
Sidansvarig: Julia Domby
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida
Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00  Telefax: 0520-65 74 20
www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »