Lilla Edets kommun - startsida

Legitimerad sjuksköterska, Lilla Edets Kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra nästan 14 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

I hemsjukvården arbetar Leg. SSK/DSK samt undersköterskor. Arbetet är områdesindelat mot hemsjukvård i olika kommundelar samt även mot våra SÄBO och LSS boenden i kommunen.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är Leg. sjuksköterska till hemsjukvården i Lilla Edets kommun. Hemsjukvården innefattar både ordinärt boende och SÄBO för äldre samt LSS boenden. Tjänsten innebär att du arbetar dagar, kvällar och helger. På dagtid har du ansvar för ett område tillsammans med 1-2 andra sjuksköterskor, kvällar och helger arbetar du över hela kommunen. Denna tjänst innebär att du är patientansvarig sjuksköterska. Du samarbetar med övriga kollegor i hemsjukvården. En viktig del i arbetet är att handleda och delegera hälso- och sjukvårdsuppgifter till omvårdnadspersonal. I rollen som sjuksköterska ser vi det som viktigt att skapa inflytande och delaktighet för patienter och anhöriga. Vi arbetar även med ett utökat sjuksköterskeansvar i samverkande sjukvård mot 1177, MÄVA, SOS med IVPA larm samt assistansuppdrag

Vi använder Procapita för hälso- och sjukvårdsdokumentation.

Kvalifikationer

• Utbildningskrav: Legitimerad sjuksköterska gärna med relevant vidareutbildning. Vi ser gärna att du har vidareutbildning i inkontinens, handledning eller annan relevant kurs från högskolan.
• Erfarenhetskrav: Tidigare arbete i hemsjukvård eller äldreomsorg är meriterande.
• Krav på intresse och utveckling: Arbetet kräver att du har god förmåga att arbeta både självständigt och i team samt har god organisationsförmåga. Du behöver vara flexibel då placering blir utefter behov. Du har ett bra bemötande, är villig att utveckla verksamheten och kan bidra med ett gott arbetsklimat. Du är flexibel och känner dig trygg med att fatta egna beslut. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
• Praktiska förutsättningar och övriga krav: B-körkort, datorvana gärna kunskap i Procapita, SAMSA, Pascal, BPSD, Senior Alert och Palliativregistret.

Anställningsvilkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. 100%
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Antal platser: 2

Övrig information

För att vi på Lilla Edets kommun ska kunna leverera en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess ber vi dig skicka in din ansökan digitalt där vi ser fram emot att få ta del av ditt personliga brev med bifogat CV.

Du ansöker via vårt rekryteringssystem Visma Recruit, som du kommer åt direkt i annonsen genom att klicka på ansök.

Vill du veta mer om oss? Gå gärna in på lillaedet.se för att läsa mer om hur det är att arbeta inom vår kommun!

Ansökan

Ansök här  i samarbete med OffentligaJobb
Arbetsgivarens referensnummer:A826335
Sista ansökningsdag:2018-11-21

Kontaktpersoner

Helena Arkemar
Enhetchef för kommunrehab och hemsjukvården
0520-659689
helena.arkemar@lillaedet.se

Lena Larsson
Vårdförbundet
0520-659865

Senast uppdaterad: 2018-03-14
Sidansvarig: Julia Domby
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida
Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00  Telefax: 0520-65 74 20
www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »