Lilla Edets kommun - startsida

Undersköterskor till Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 13 800 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.


Arbetsuppgifter

Som undersköterska kommer du bland annat ge individuellt anpassad personlig vård och omsorg samt social stimulans. Vi lägger stor vikt vid medborgarnas integritet och arbetar efter den värdegrund som bygger på individens egen önskan och förmåga. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som arbetar för att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull.

Du kommer ingå i ett härligt gäng med engagerade medarbetare och chefer som tillsammans arbetar för att vi ska må bra på jobbet. Målet med vår verksamhet är att skapa goda möten med brukare, arbetskamrater och anhöriga vilket gör att vi letar efter just dig som önskar att vara med och bidra.

Vi arbetar aktivt med samverkan där vi arbetar för en konstruktiv dialog under våra APTer, samverkansgrupper och i andra forum. Arbetstiderna är förlagda under dag, kväll och helg där du alltid ser och har tillgång till ditt schema i vårt schemasystem Time Care Pool .

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
• Är utbildad undersköterska, alternativt behandlingspedagog eller beteendevetare.
• Har erfarenhet/kunskap av demenssjukdomar
• Har goda kunskaper i det svenska språket då kommunikation och dokumentation är en stor del av vårt arbete.
• Har god datorvana

Som person är du positiv, flexibel, engagerad och gillar att samarbeta då du kommer ställas inför nya utmaningar varje dag med våra brukare i fokus.


Anställningsvilkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid / deltid. 75-100 %
Tillträde: Tillträde snarast med hänsyn för eventuella uppsägningstider.
Antal platser: 4

Övrig information

För att vi på Lilla Edets kommun ska kunna leverera en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess ber vi dig skicka in din ansökan digitalt där vi ser fram emot att få ta del av ditt personliga brev med bifogat CV.

Du ansöker för tjänsten via vårt rekryteringssystem Visma Recruit, som du kommer åt direkt i annonsen genom att klicka på ansök.

Vill du veta mer om oss? Gå då gärna in på lillaedet.se/ledigajobb för att läsa mer om hur det är att arbeta inom vår kommun!

Ansökan

Ansök här  i samarbete med OffentligaJobb
Arbetsgivarens referensnummer:A783868
Sista ansökningsdag:2018-05-29

Kontaktpersoner

Catrine Andersson
Enhetschef
0520- 65 96 09
catrine.andersson@lillaedet.se

Danuta Jonsson
Facklig representant
010-4428523
lillaedet-trollhattan.vanervast@kommunal.se

Senast uppdaterad: 2018-03-14
Sidansvarig: Julia Domby
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida
Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00  Telefax: 0520-65 74 20
www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »