Lilla Edets kommun - startsida

Enhetschef till särskilt boende, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 13 800 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

Vi söker nu en enhetschef till vår verksamhet särskilt boende!

Särskilt boende är en del av äldreomsorgen inom Lilla Edets kommun där vi nu letar efter ytterligare en klippa som vill vara med och vidareutveckla vård och omsorgen tillsammans med en stor och härlig ledningsgrupp!

Arbetsuppgifter

Som enhetschef är du direkt underställd verksamhetschefen inom vård och omsorg där du ingår i områdets ledningsgrupp. Tillsammans med verksamhetschef och övriga 9 enhetschefer initierar, stödjer och leder du verksamhetens processer.

Du kommer leda, organisera, utveckla, följa upp och kvalitetssäkra din verksamhet utifrån gällande lagstiftning, mål, riktlinjer, policys och värdegarantier. Du initierar och driver utvecklingsfrågorna inom enheten i nära samarbete med dina chefskollegor. Arbetet innebär att bygga en effektiv organisation och att utföra en kvalitativt god verksamhet.

Som enhetschef har du det operativa ansvaret för hyresgästerna/brukarna, personal, ekonomi, verksamhet, resultat och arbetsmiljö där en viktig del i arbetet är att utveckla medarbetarnas kompetens, engagemang och arbetsglädje.

Vi erbjuder dig ett utmanande och omväxlande arbete med kunniga och erfarna kollegor och medarbetare. I rollen ingår det chefsberedskap vilket infaller några helger per år.

Kvalifikationer

Du har högskoleutbildning med inriktning mot social omsorg eller annan högskoleutbildning som bedöms likvärdig. Du har tidigare chefs- eller ledarerfarenhet med budgetansvar där erfarenhet av vårt verksamhetsområde är meriterande.

Som ledare är du lyhörd och tydlig i din kommunikation, förstår vikten av samarbete och samverkan. Arbetsuppgifterna kräver ett strukturerat arbetssätt och en förmåga att hantera komplexa arbetsuppgifter. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och driver dina processer framåt. Du ser och förstår helheten, kan analysera problem och sätta dem i ett större sammanhang i syfte att finna konstruktiva lösningar. Hög måluppfyllelse och goda resultat är en viktig del i ditt ledarskap där du har viljan att utveckla verksamheten. För att vi ska nå våra mål är arbetsmiljön en viktig faktor bland våra medarbetare där du inbjuder till delaktighet, motiverar och skapar förutsättningar för att nå gemensamt uppsatta mål med en ekonomisk medvetenhet och förståelse.

Som person är du lugn och stabil, har lätt för att förhålla dig till ändrade omständigheter och fokuserar på rätt saker även i stressiga situationer. Du är van vid dokumentation, har god datorvana och uttrycker dig väl i tal och skrift.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsvilkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. 100 %
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse med hänsyn för eventuella uppsägningstider.
Antal platser: 1

Övrig information

För att vi på Lilla Edets kommun ska kunna leverera en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess ber vi dig skicka in din ansökan digitalt där vi ser fram emot att få ta del av ditt personliga brev med bifogat CV.

Du ansöker för tjänsten via vårt rekryteringssystem Visma Recruit, som du kommer åt direkt i annonsen genom att klicka på ansök.

Vill du veta mer om oss? Gå då gärna in på lillaedet.se/ledigajobb för att läsa mer om hur det är att arbeta inom vår kommun!

Ansökan

Ansök här  i samarbete med OffentligaJobb
Arbetsgivarens referensnummer:A780574
Sista ansökningsdag:2018-05-27

Kontaktpersoner

Yvonne Gunnarsson-Nord
Verksamhetschef
0520-65 96 47
yvonne.gunnarsson-nord@lillaedet.se

Danuta Jonsson
Kommunal
010-4428523
lillaedet-trollhattan.vanervast@kommunal.se

Anna Gedda Kööhler
Vision
0520-42 29 13
visionilillaedet@gmail.com

Pia Ahlberg
SSR
akademssrle@gmail.com

Senast uppdaterad: 2018-03-14
Sidansvarig: Julia Domby
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida
Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00  Telefax: 0520-65 74 20
www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »