Lilla Edets kommun - startsida

Är du vår nya Biståndshandläggare? Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 13 800 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

Arbetsuppgifter


Du kommer ingå i en liten och positiv grupp av erfarna och professionella handläggare med ett gott samarbetsklimat. Arbetet består av handläggning som innefattar utredning av behov enligt Socialtjänstlagen med inriktning mot målgruppen äldre (hemtjänst, dagverksamhet, korttid, vård- och omsorgsboende mm) och personer med funktionsnedsättning.

Ditt arbete kommer växla mellan möten i hemmet, vårdplaneringar på sjukhus/ via Lync och ditt kontor. Arbetet innebär en nära dialog med de personer som söker insatser samt deras anhöriga. Ett nära samarbete med utförarna av verksamheten är också nödvändig. Utredningsmodellen ÄBIC, äldres behov i centrum, är under införande i verksamheten.

Kvalifikationer


Du har examen från socionomprogrammet/ sociala omsorgsprogrammet eller annan likvärdig utbildning samt har erfarenhet från myndighetsutövning.

För att du ska trivas hos oss ska du vara initiativrik, utåtriktad, flexibel och ansvarsfull, samt har lätt för att samarbeta. Vi förutsätter att du har god förmåga att uttrycka dig i tal i och skrift samt att du kan arbeta självständigt. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav.

Erfarenhet av IBIC och Procapita är meriterande.Anställningsvilkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. 100 %
Tillträde: Tillträde snarast
Antal platser: 1

Övrig information

För att vi på Lilla Edets kommun ska kunna leverera en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess ber vi dig skicka in din ansökan digitalt där vi ser fram emot att få ta del av ditt personliga brev med bifogat CV.

Du ansöker för tjänsten via vårt rekryteringssystem Visma Recruit, som du kommer åt direkt i annonsen genom att klicka på ansök.

Vill du veta mer om oss? Gå då gärna in på lillaedet.se/ledigajobb för att läsa mer om hur det är att arbeta inom vår kommun!

Ansökan

Ansök här  i samarbete med OffentligaJobb
Arbetsgivarens referensnummer:A754224
Sista ansökningsdag:2018-02-21

Kontaktpersoner

Pernilla Sundemar
Verksamhetschef
0520-65 96 73
pernilla.sundemar@illaedet.se

Maria Öberg
Biståndshandläggare
0520-659638
maria.oberg@lillaedet.se

Bertil Nylén
Vision
0520-422913
visionilillaedet@gmail.com

Senast uppdaterad: 2018-03-14
Sidansvarig: Julia Domby
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida
Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00  Telefax: 0520-65 74 20
www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »