Lilla Edets kommun - startsida

Utvecklande projektledare till socialtjänsten , Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 13 800 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

Individ- och familjeomsorgen (IFO) har som mål att med alla medarbetares engagemang, samlade erfarenheter och kunskaper bli Sveriges bästa socialtjänst och vi behöver din hjälp. Vi söker en projektledare för att utveckla vår öppenvård och samarbetet i kommunen när det gäller att förebygga den psykiska ohälsan hos barn, ungdomar och vuxna.

Idéer har vi massor men nu behöver vi en person som kan omsätta dessa till handling och fungerande verksamheter. Hos oss har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Vågar du tänka utanför ramarna?

Arbetsuppgifter

Som utvecklande projektledare kommer du utveckla, driva och samordna utvecklingsinsatser inom IFO:s egen öppenvård. I rollen kommer du bland annat arbeta för att hitta bra samarbetsvägar mellan förskolor, skolor, socialtjänst och andra aktörer som kan vara med och förebygga ohälsan i kommunen. Du blir den drivande i arbetet att starta upp projektet som syftar till att förebygga att barn, ungdomar och vuxna drabbas av ohälsa och/eller misslyckas i skolan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

• Har för tjänsten relevant högskoleexamen.
• Har erfarenhet av att ha arbetat inom socialtjänst och/eller skolan eller vården.
• Har lätt för att bygga nätverk och skapa stabila kontakter.
• Levererar resultat i enlighet med uppsatta överenskommelser och hantera flera processer parallellt.


Som person är du diplomatisk, engagerad, lösningsfokuserad och nytänkande. Har ett väl utvecklad kommunikativa förmåga i både tal och skrift. Du gillar ordning och redan med en analytisk förmåga där du ser behov i verksamheten som du kommer med förslag på möjliga lösningar.

Du kommer att ha ett nära samarbete med flera olika personer och verksamhetsområden, därför behöver egenskaper som samarbetsförmåga och självständig drivkraft vara goda.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper, erfarenheter och att du är rätt person för uppdraget.

Känner du igen dig i beskrivningen? Sök då redan idag för intervjuer sker löpande under ansökningstiden!

Anställningsvilkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. Visstid -100 %
Tillträde: Tillträde snarast med hänsyn för eventuella uppsägningstider
Tidsbegränsat till:  Då detta är en ny tjänst hos oss är visstidsanställningen på ett år med möjlighet till förlängning.
Antal platser: 1

Övrig information

För att vi på Lilla Edets kommun ska kunna leverera en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess ber vi dig skicka in din ansökan digitalt där vi ser fram emot att få ta del av ditt personliga brev med bifogat CV.

Du ansöker för tjänsten via vårt rekryteringssystem Visma Recruit, som du kommer åt direkt i annonsen genom att klicka på ansök.

Vill du veta mer om oss? Gå då gärna in på lillaedet.se/ledigajobb för att läsa mer om hur det är att arbeta inom vår kommun!

Ansökan

Ansök här  i samarbete med OffentligaJobb
Arbetsgivarens referensnummer:A781140
Sista ansökningsdag:2018-05-20

Kontaktpersoner

Pernilla Sundemar
Verksamhetschef
0520-65 96 73
pernilla.sundemar@illaedet.se

Pia Ahlberg
SSR
akademssrle@gmail.com

Senast uppdaterad: 2018-03-14
Sidansvarig: Julia Domby
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida
Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00  Telefax: 0520-65 74 20
www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »