Lilla Edets kommun - startsida

Administratör Komvux och arbetsmarknadsavdelning, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 13 800 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.


Arbetsmarknadsavdelningen i Lilla Edets kommun består av två enheter. Arbetscentrum ansvarar för arbetsmarknadsfrågor och flyktingmottagning. Lärcentrum erbjuder kommuninvånarna vuxenutbildning och sfi. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra elever en utbildning av hög kvalitet.

För personal som pendlar och/eller är småbarnsföräldrar erbjuds flexibla, skräddarsydda schemalösningar.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är van vid att vara spindeln i nätet och som vill ha ett varierat arbete där du jobbar nära verksamheten. I uppdraget ingår bland annat studerandeadministration, support till vuxenutbildningen och rapportering till CSN/SCB. Du hanterar också fakturor och viss personaladministration.

Därtill finns möjlighet att jobba med marknadsföring, handleda praktikanter, introducera nyanställda, bland annat. Du är anställd direkt under verksamhetschefen och har på kontoret flera goda kollegor i form av arbetsmarknadshandläggare, enhetschef och SYV. Ett stenkast från kommunhuset ligger vuxenutbildningen där du också är ibland och samarbetar med lärarpersonalen.

Kvalifikationer

Det är en fördel om du har erfarenhet av Personec/Visma Självservice och meriterande om du kan det studerandeadministrativa systemet Alvis, vilket är det du arbetar mest i.

Som person har du hög servicekänsla och den som gärna är medborgarnas första kontakt med verksamheten.

Anställningsvilkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. 100 %
Tillträde: Tillträde 1 december eller enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Övrig information

För att vi på Lilla Edets kommun ska kunna leverera en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess ber vi dig skicka in din ansökan digitalt där vi ser fram emot att få ta del av ditt personliga brev med bifogat CV.

Du ansöker för tjänsten via vårt rekryteringssystem Visma Recruit, som du kommer åt direkt i annonsen genom att klicka på ansök.

Vill du veta mer om oss? Gå då gärna in på lillaedet.se/ledigajobb för att läsa mer om hur det är att arbeta inom vår kommun!

Ansökan

Ansök här  i samarbete med OffentligaJobb
Arbetsgivarens referensnummer:A817813
Sista ansökningsdag:2018-10-18

Kontaktpersoner

Peter Bäcklund
Verksamhetschef/rektor
0520 - 65 97 20
peter.backlund@lillaedet.se

Anna Gedda
visionilillaedet@gmail.com

Senast uppdaterad: 2018-03-14
Sidansvarig: Julia Domby
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida
Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00  Telefax: 0520-65 74 20
www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »