Lilla Edets kommun - startsida

Lärare åk 1-3 Tingbergsskolan, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra nästan 14 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

Tingbergsskolan, som ligger i Lödöse, är en F-6 skola med ungefär 320 elever och 40 medarbetare. Den ligger på gångavstånd från pendelstationen och ett stenkast från busshållplats. Tingbergsskolan F-6 är en del av kommunens bildningsförvaltning som ansvarar för förskolor och dagbarnvårdare, grundskolor, gymnasieskola och gemensamma enheter som särskola, elevhälsa och kulturskola.

Arbetsuppgifter

I rollen som lärare leder och stimulerar du eleverna i sitt lärande och sin personliga utveckling på ett konstruktivt och inspirerande vis utifrån deras egna förutsättningar. Du planerar, genomför och följer upp undervisningen med både gruppen och har den enskilda eleven i fokus. I det övriga dagliga arbetet bidrar du aktivt med att stödja och motivera eleverna i deras utveckling både socialt och kunskapsmässigt.

Hos oss kommer du erbjudas ett stimulerande arbete tillsammans med kollegor, elever och föräldrar.

Hos oss kommer du att ingå i ett arbetslag i åk 1 i vilket lärare och pedagoger i fritidshem ingår.
Under kommande läsår kommer vi att satsa särskilt på stimulerande lärmiljöer och varierande undervisning vilket framgår i vår verksamhetsplan.

Vi sätter eleverna i fokus och satsar stort på det kollegiala lärandet. Detta gör vi genom BFL, Bedömning för lärande, där den formativa bedömningen står i centrum. I Lilla Edets kommun arbetar vi efter en gemensam bedömningspolicy för att ge kommunens elever samma möjligheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

• Är behörig och legitimerad lärare.
• Har god IT vana då vårt arbete till stor del är kopplat till olika system.

Det är meriterande om du:
• Har tidigare erfarenhet från att arbeta som lärare.

Att arbeta som lärare i grundskolan är ett socialt arbete vilket gör att vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna. Vi värdesätter din förmåga att situationsanpassa ditt ledarskap i klassrummet. Du har lätt för att bemöta olika människor och är självständig med hög ansvarskänsla. Vidare är du öppen som person och har ett stort engagemang för uppdraget, vilket du delar med dina kollegor på skolan.

Anställningsvilkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. 100 %
Tillträde: Tillträde hösten 2019, vid studiestart.
Antal platser: 1

Övrig information

För att vi på Lilla Edets kommun ska kunna leverera en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess ber vi dig skicka in din ansökan digitalt där vi ser fram emot att få ta del av ditt personliga brev med bifogat CV.

Du ansöker via vårt rekryteringssystem Visma Recruit, som du kommer åt direkt i annonsen genom att klicka på ansök.

Vill du veta mer om oss? Gå gärna in på lillaedet.se för att läsa mer om hur det är att arbeta inom vår kommun!

Ansökan

Ansök här  i samarbete med OffentligaJobb
Arbetsgivarens referensnummer:A885571
Sista ansökningsdag:2019-06-25

Kontaktpersoner

Barbro Petersen
Rektor
Barbro.petersen@lillaedet.se

Auli Larsson
Lärarförbundet
auli.larsson@lillaedet.se

Fredrik Berggren
Lärarnas Riksförbund
lillaedet@lr.se

Senast uppdaterad: 2018-03-14
Sidansvarig: Julia Domby
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida
Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00  Telefax: 0520-65 74 20
www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »