Lilla Edets kommun - startsida

Undersköterskor till hemtjänsten, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 13 800 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

Arbetsuppgifter


Vi söker nu två undersköterskor inom hemtjänsten som kommer att arbeta med att ge vård, omsorg och service i våra brukares bostäder. Utöver det vårdande arbetet tar du även tillvara på våra brukares intressen för att skapa aktivering och social samvaro. Du kommer även att dokumentera ditt arbete för att kvalitetssäkra vår verksamhet.

Att jobba inom Lilla Edets kommun är meningsfullt, roligt och spännande. Det är jobb med goda framtidsutsikter där du kommer att möta många människor. Din anställning börjar med introduktionsdagar där du inledningsvis går bredvid ordinarie personal.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

• Är utbildad undersköterska.
• Behärskar det svenska språket, både i tal och
skrift.
• Har B-körkort.

Det är meriterande om du:

• Har en vidareutbildning inom demens eller
psykiatri.

Som person är du social och har lätt för att samarbeta med arbetskamrater, brukare och anhöriga. Du är flexibel, ser möjligheter och är ansvarstagande.

Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet för uppdraget.

Anställningsvilkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid / deltid. 90% och 50%
Tillträde: Tillträde snarast
Tidsbegränsat till:  De två vikariaten löper: Den på 90% är till och med 31/12-18. Den på 50% är ett tre månaders vikariat som har stor chans till förlängning.
Antal platser: 2

Övrig information

För att vi på Lilla Edets kommun ska kunna leverera en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess ber vi dig skicka in din ansökan digitalt där vi ser fram emot att få ta del av ditt personliga brev med bifogat CV.

Du ansöker för tjänsten via vårt rekryteringssystem Visma Recruit, som du kommer åt direkt i annonsen genom att klicka på ansök.

Vill du veta mer om oss? Gå då gärna in på lillaedet.se/ledigajobb för att läsa mer om hur det är att arbeta inom vår kommun!

Ansökan

Ansök här  i samarbete med OffentligaJobb
Arbetsgivarens referensnummer:A753347
Sista ansökningsdag:2018-02-19

Kontaktpersoner

Monica Andén
Enhetschef
monica.anden@lillaedet.se

Danuta Jonsson
Kommunal
010-44 28 624
lillaedet.vanervast@kommunal.se

Senast uppdaterad: 2016-06-27
Sidansvarig: Julia Domby
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida
Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00  Telefax: 0520-65 74 20
www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »