Lilla Edets kommun - startsida

Timvikarier till förskolan, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 13 800 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

Bildningsförvaltningen består av flera roliga arbetsplatser som utbildar Lilla Edets kommuns unga, från att de börjar i förskolan till att de går ut årskurs nio i grundskolan.

Vi söker nu vikarier till alla våra elva förskolor där du kommer ingå i vår vikariepool som timanställd.

När du arbetar som vikarie kommer du få möjligheten att arbeta inom alla våra förskolor för att täcka olika sorters frånvaro. Vi har alltid ett stort behov av vikarier vilket innebär att du kommer få möjlighet att arbeta flera pass i veckan.

Arbetsuppgifter

Som vikarie inom vår förskola kommer dina uppgifter vara att stötta den befintliga verksamheten där du kommer arbeta i rollen som barnskötare och därmed inte ha något pedagogiskt ansvar.

Har du ett intresse av att arbeta hos oss önskar vi att du ansöker redan idag!

Uppfyller du nedan ställda skalkrav kommer vi kalla in dig på intervju, där du behöver uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret.

När du väl har blivit anställd kommer du ingå i vår vikariepool som möjliggör att börja jobba runt om i vår vår kommuns förskolor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
• Har B-körkort och tillgång till bil
• Har grundläggande kunskaper inom det svenska språket, både i tal som skrift.

Är du utbildad och/eller tidigare erfarenhet av att arbeta inom förskola är det meriterande.

Oavsett din erfarenhetsbakgrund vill vi se ett stort engagemang och driv av att lära sig vår verksamhet för att bidra till ett gott resultat.

Anställningsvilkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad. Timvikariat
Tillträde: Intervjuer och tillträde sker löpande så sök tjänsten redan idag!
Antal platser: 5

Övrig information

För att vi på Lilla Edets kommun ska kunna leverera en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess ber vi dig skicka in din ansökan digitalt där vi ser fram emot att få ta del av ditt personliga brev med bifogat CV.

Du ansöker för tjänsten via vårt rekryteringssystem Visma Recruit, som du kommer åt direkt i annonsen genom att klicka på ansök.

Vill du veta mer om oss? Gå då gärna in på lillaedet.se/ledigajobb för att läsa mer om hur det är att arbeta inom vår kommun!

Ansökan

Ansök här  i samarbete med OffentligaJobb
Arbetsgivarens referensnummer:A778638
Sista ansökningsdag:2018-05-26

Kontaktpersoner

Inger Henricson
Administratör
Inger.Henricson@lillaedet.se

Senast uppdaterad: 2018-03-14
Sidansvarig: Julia Domby
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida
Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00  Telefax: 0520-65 74 20
www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »