Lilla Edets kommun - startsida

Textillärare till Strömskolan, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 13 800 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

Strömskolan är en f-6 skola med fritidshem och har idag ca 270 elever. Skolan ligger på den västra sidan av Göta älv, med gångavstånd till slussen och slottsparken. Området som skolan ligger i är en expansiv del av Lilla Edets kommun, vilket medför att skolan växer och kommer att växa de närmsta åren.

På skolan arbetar det idag 38 medarbetare som är uppdelade i tre stycken arbetslag. I undervisningen kommer du arbeta tätt tillsammans med dina kollegor, där ni tillsammans planerar och genomför undervisningen.

Arbetsuppgifter

I din roll som textillärare kommer du att planera, genomföra och följa upp din undervisning, med den enskilda eleven i centrum.

Du leder och stimulerar dina elever i deras lärande och främjar deras personliga utveckling på ett konstruktivt och inspirerande vis, utifrån deras egna förutsättningar.

Det kollegiala lärandet har en central roll i skolans målarbete för att utveckla vår undervisning. Det bidrar till att höja kompetensen bland lärarna och med det öka måluppfyllelsen för våra elever.

Hos oss kommer du att erbjudas ett stimulerande arbete tillsammans med elever, föräldrar och kollegor.

Kvalifikationer

Du är en examinerad textillärare med lärarexamen samt innehar lärarlegitimation inom området. Du har en vilja att utvecklas tillsammans med oss på skolan där du har lätt för att samarbeta och ditt skratt nära till hands.

Som person präglas du av din öppenhet och engagemang för uppdraget. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och ser att du är en pedagogiskledare som kan situationsanpassa ditt ledarskap i klassrummet.

Tveka inte på att ansöka så snabbt du bara kan då intervjuer kan komma att ske under ansökningstiden. Tjänsten kommer dock inte bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Anställningsvilkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. 70-100 % enligt överenskommelse
Tillträde: Tillträde snarast med hänsyn för eventuella uppsägningstider.
Antal platser: 1

Övrig information

För att vi på Lilla Edets kommun ska kunna leverera en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess ber vi dig skicka in din ansökan digitalt där vi ser fram emot att få ta del av ditt personliga brev med bifogat CV.

Du ansöker för tjänsten via vårt rekryteringssystem Visma Recruit, som du kommer åt direkt i annonsen genom att klicka på ansök.

Vill du veta mer om oss? Gå då gärna in på lillaedet.se/ledigajobb för att läsa mer om hur det är att arbeta inom vår kommun!

Ansökan

Ansök här  i samarbete med OffentligaJobb
Arbetsgivarens referensnummer:A783713
Sista ansökningsdag:2018-05-28

Kontaktpersoner

Daniel Magnusson
Rektor
0520-65 97 15
daniel.magnusson@lillaedet.se

Fredrik Berggren
Lärarnas Riksförbund
076-787 08 07
lillaedet@lr.se

Senast uppdaterad: 2018-03-14
Sidansvarig: Julia Domby
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida
Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00  Telefax: 0520-65 74 20
www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »