Lilla Edets kommun - startsida

Förskollärare till yngreavdelning på Nygårds förskola, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra nästan 14 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

Nygårds förskola är belägen i en tidigare skola och gränsar till både skog och äng och det är inte ovanligt att se älgar på andra sidan staketet. Förskolan består idag av fem avdelningar och tillgång till gemensam matsal och gymnastikhall. Gården är stor och ger förutsättningar till att förlägga mycket av det pedagogiska arbetet utomhus. Vi arbetar med ständig utveckling och fokuserar nu bla. på att implementera den nya läroplanen samt utvecklar våra lärmiljöer.

Arbetsuppgifter

Tillsammans med övriga pedagoger ska du systematiskt planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet på förskolan. I vårt arbete med barnen lägger vi stor vikt vid värdegrundsarbetet. Du arbetar med pedagogisk dokumentation och använder det som grund för reflektion, diskussion och utveckling och kan ta tillvara på barnens intressen och behov i verksamheten. Du ska ha god kännedom om att arbeta utifrån de styrdokument som ligger till grund för förskolan.

Vi satsar på gemensam kompetensutveckling för att behålla en uppdaterad kvalitet och samsyn på våra förskolor. Kommunens övergripande mål om hög måluppfyllelse, trivsel och trygghet skall vara levande i det dagliga arbetet med barnen. Du kommer att arbeta med aktiva, stimulerade och glada pedagoger som är drivna och tycker om utvecklingsarbete. Specialpedagoger finns som stöd vid behov. Vi har under hösten arbetat med att implementera Pluttra och vi värdesätter tid för gemensam reflektion, inläsning och utvecklingsgrupper.

I Lilla Edet ser vi måltiden som en viktig del i det pedagogiska arbetet med barnen, vi har därför avgiftsfria pedagogiska luncher.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. Du är engagerad och modig i din yrkesroll. Du tycker det är roligt att utveckla det pedagogiska ledarskapet. Att du genom ditt ledarskap entusiasmerar dina kollegor att våga tänka nytt och utveckla verksamheten ser vi som en viktigt. Vi ser det som en självklarhet att du är en aktiv, närvarande pedagog i barnens lustfyllda lärande. Du är positiv och tycker att samarbete och helhetssyn är viktigt för barnens och förskolans utveckling. Vi ser gärna att du har erfarenhet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvilkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. 100%
Tillträde: Enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Antal platser: 2

Övrig information

För att vi på Lilla Edets kommun ska kunna leverera en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess ber vi dig skicka in din ansökan digitalt där vi ser fram emot att få ta del av ditt personliga brev med bifogat CV.

Du ansöker via vårt rekryteringssystem Visma Recruit, som du kommer åt direkt i annonsen genom att klicka på ansök.

Vill du veta mer om oss? Gå gärna in på lillaedet.se för att läsa mer om hur det är att arbeta inom vår kommun!

Ansökan

Ansök här  i samarbete med OffentligaJobb
Arbetsgivarens referensnummer:A848621
Sista ansökningsdag:2019-02-28

Kontaktpersoner

Bella Andersson
Förskolechef
Bella.Andersson@lillaedet.se

Senast uppdaterad: 2018-03-14
Sidansvarig: Julia Domby
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida
Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00  Telefax: 0520-65 74 20
www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »