Lilla Edets kommun - startsida

Leg. sjuksköterska sommarvikariat, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 13 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

Arbetsuppgifter

Hemsjukvården i Lilla Edets kommun söker Leg. Sjuksköterska som sommarvikarier till vår arbetsplats.

I hemsjukvården arbetar Leg. SSK/DSK samt undersköterskor. Arbetet är områdesindelat mot hemsjukvård i olika kommundelar samt även mot våra SÄBO och LSS boenden i kommunen.

Arbete i hemsjukvården i Lilla Edets kommun innebär att du arbetar både på särskilt boende och i den enskildes hem i nära samarbete med kommun rehab och även i team med undersköterskor. Målet är att personen som får hjälpen i hemsjukvården skall kunna bo kvar hemma (om så önskas) och få vård och behandling i hemmet. Erfarenhet att ha arbetat med äldre, demens, psykiatri, på äldreboende eller i hemsjukvård är meriterande. Arbetet är varierande med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom HSL, t.ex. planering av det dagliga arbetet med såromläggningar, injektioner, dialys, dropp, CVK och porth a cath skötsel i hemmet, vård i livets slut, mm. I tjänsten ingår att ansvara för det dagliga systematiska planeringsarbetet, uppföljningar, återkopplingar till annan berörd personal.

Vi arbetar med Samverkande sjukvård med 1177 och MÄVA samt IVPA larm och assistansuppdrag med single responder som finns i Lilla Edets kommun. Procapita används som journalsystem och Samsa används som informationsöverföring mellan olika vårdgivare. Läkemedel som förskrivs på apodos kommer vi åt via Pascal.

Kvalifikationer

DU är Leg. Sjuksköterska, önskvärt är att tidigare har arbetat i hemsjukvård, med demens, inom psykiatri, arbetat natt eller med äldre personer.

Du tycker om att arbeta med människor, är lyhörd för andras behov, har ett gott bemötande och en god samarbetsförmåga. Du är positiv och ser möjligheter, är flexibel, noggrannhet och tar ett stort ansvar. Villig att utveckla verksamheten samt att du har en god planeringsförmåga. Du skall kunna arbeta i team.

Du skall kunna arbeta självständigt, ha beslutsförmåga samt god planeringsförmåga, vara flexibel. B-körkort är ett krav, datorvana gärna kunskap i Procapita, Samsa, Pascal.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvilkor

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid, el enligt överenskommelse
Arbetstid: Dagar, kvällar och helger samt natt beroende på tjänst
Tillträde: Tillträde: enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Övrig information

Läs gärna mer om vår kommun på lillaedet.se

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Lilla Edets kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Vi vill ha din ansökan via www.offentligajobb.se.

Ansökan

Ansök här  i samarbete med OffentligaJobb
Arbetsgivarens referensnummer:A679641
Sista ansökningsdag:2017-05-30

Kontaktpersoner

Helena Arkemar
Enhetschef
0520-65 96 89
helena.arkemar@lillaedet.se

Lena M Larsson
Vårdförbundet
0520-65 98 65
lenam.larsson@lillaedet.se

Senast uppdaterad: 2018-03-14
Sidansvarig: Julia Domby
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida
Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00  Telefax: 0520-65 74 20
www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »