Lilla Edets kommun - startsida

Handledare inom grön rehab, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 13 800 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.


Lilla Edets kommuns arbetsmarknadsavdelning består av två enheter: Arbetscentrum, som ansvarar för arbetsmarknadsfrågor och flyktingmottagning samt Lärcentrum, som erbjuder kommuninvånarna vuxenutbildning och SFI. Arbetscentrums uppdrag är brett där vi bland annat hittar och samordnar praktik och sysselsättningsplatser för personer som behöver komma ut i arbetsträning och praktik. Vårt mål är att stödja och motivera våra deltagare i att bli självförsörjande genom arbete och studier.

Växthuset på Ström är en grön rehabilitering där vi tar emot personer med psykisk ohälsa inremitterade från kommunens socialtjänsten och Arbetsförmedlingen.

Arbetsuppgifter

Som handledare bistår du arbetsledaren i mottagandet av deltagare där du tillsammans med socialförvaltningens och Arbetsförmedlingens handläggare är delaktig i deltagarnas rehabiliteringsprocess. Du kommer även att bistå i uppföljningar och planering i verksamheten.

Tillsammans kommer du, arbetsledaren och deltagarna bygga verksamheten kring det gröna!

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

• Har någon form av utbildning inom psykiatri tex undersköterska med inriktning psykiatri eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
• Har kunskap om och erfarenhet av att ha arbetat med personer med psykisk ohälsa samt funktionsvariationer.

Det är meriterande om du har erfarenhet av tidigare arbete inom ”grön rehab” där du ska trivas med utomhusarbete och inte vara rädd för att ta i när det behövs.

Som person behöver du vara lugn och har lätt för att hantera situationer där andra människor känner sig stressade. Viktigt är även att du har lätt för att samarbeta med deltagarnas utveckling i fokus.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsvilkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid. 75 %
Tillträde: Tillträde snarast där intervjuer kommer ske under ansökningsperioden.
Tidsbegränsat till:  Visstidsanställning till och med 2018-12-31
Antal platser: 1

Övrig information

För att vi på Lilla Edets kommun ska kunna leverera en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess ber vi dig skicka in din ansökan digitalt där vi ser fram emot att få ta del av ditt personliga brev med bifogat CV.

Du ansöker för tjänsten via vårt rekryteringssystem Visma Recruit, som du kommer åt direkt i annonsen genom att klicka på ansök.

Vill du veta mer om oss? Gå då gärna in på lillaedet.se/ledigajobb för att läsa mer om hur det är att arbeta inom vår kommun!

Ansökan

Ansök här  i samarbete med OffentligaJobb
Arbetsgivarens referensnummer:A781828
Sista ansökningsdag:2018-05-22

Kontaktpersoner

Johanna Laudon
Enhetschef
0520-65 97 08
Johanna.laudon@lillaedet.se

Senast uppdaterad: 2018-03-14
Sidansvarig: Julia Domby
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida
Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00  Telefax: 0520-65 74 20
www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »