Lilla Edets kommun - startsida

Skoladministratör till Tingbergsskolan, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra nästan 14 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

Tingbergsskolan, som ligger i Lödöse, är en F-6 skola med ungefär 320 elever och 40 medarbetare. Den ligger på gångavstånd från pendelstationen och ett stenkast från busshållplats. Tingbergsskolan F-6 är en del av kommunens bildningsförvaltning som ansvarar för förskolor och dagbarnvårdare, grundskolor, gymnasieskola och gemensamma enheter som särskola, elevhälsa och kulturskola.

Vi erbjuder dig en trevlig och öppen arbetsplats. Du kommer att ingå i en ledningsgrupp tillsammans med skolans rektor samt i ett nätverk med kommunens övriga skoladministratörer.

Arbetsuppgifter

I ditt arbete som skoladministratör är du ett nära stöd till skolans rektor. Du är skolans ansikte utåt genom daglig kontakt med elever, personal, vårdnadshavare och externa besökare.

För att lyckas i rollen som skoladministratör behöver du en hög social kompetens och servicekänsla, god samarbetsförmåga, förmåga till ansvarstagande och ett professionellt förhållningssätt och bemötande. Du är lyhörd, flexibel och har god förmåga att arbeta självständigt. Du har en vilja att hjälpa till, förmåga att ta egna initiativ, du är strukturerad och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Som skoladministratör har du en mycket viktig roll och det krävs att du har god förmåga att organisera och prioritera. Det är också viktigt att du är lösningsorienterad och bidrar till ett gott arbetsklimat, att du är duktig på att skapa och bibehålla goda relationer med såväl vuxna som barn på arbetsplatsen. Arbetet förutsätter att du snabbt kan sätta dig in i arbetsuppgifterna och kan hantera ett arbete med många olika moment, ibland under tidspress.

Kvalifikationer

Den vi söker förutsätts bidra till fortsatt utveckling av skolans administrativa rutiner.
Arbetsuppgifterna är mycket varierande och du kommer bland annat att arbeta med samordning av och inbokning av vikarier, diarieföring, registreringar, fakturahantering, schemahantering och schemaläggning, lönerapportering och sjukfrånvaro.

Du behöver därför erfarenhet av följande eller liknande system:
Procapita
Skola 24
Personec
Time Care
Evolution
Agresso
Unikum
Samt god kännedom om Office paketet.

Anställningsvilkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. 80 - 100%
Tillträde: Tillträde snarast efter överenskommelse.
Antal platser: 1

Övrig information

För att vi på Lilla Edets kommun ska kunna leverera en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess ber vi dig skicka in din ansökan digitalt där vi ser fram emot att få ta del av ditt personliga brev med bifogat CV.

Du ansöker via vårt rekryteringssystem Visma Recruit, som du kommer åt direkt i annonsen genom att klicka på ansök.

Vill du veta mer om oss? Gå gärna in på lillaedet.se för att läsa mer om hur det är att arbeta inom vår kommun!

Ansökan

Ansök här  i samarbete med OffentligaJobb
Arbetsgivarens referensnummer:A883156
Sista ansökningsdag:2019-06-17

Kontaktpersoner

Barbro Petersen
Rektor
Barbro.petersen@lillaedet.se

Veronika Johansson
Skoladministratör
0520-657730
veronika.johansson@lillaedet.se

Anna Gedda
Vision
visionavd315lillaedet@fv.vision.se

Senast uppdaterad: 2018-03-14
Sidansvarig: Julia Domby
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida
Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00  Telefax: 0520-65 74 20
www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »