Lilla Edets kommun - startsida

Leg. arbetsterapeut sommarvikariat, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 13 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu leg. arbetsterapeut till kommunrehab, för ett sommarvikariat.

Du samarbetar i grupp med andra arbetsterapeuter, sjukgymnaster, rehabassistent/ undersköterska samt hjälpmedelstekniker. Arbetet sker i den enskildes hem och mot särskilda boenden. Du arbetar även i nära team med sjuksköterskor, hemtjänst/boendepersonel samt chefer.

Erfarenhet av kommunal verksamhet eller med äldre eller funktionshindrade är meriterande. Målet är att få den hjälp/träning/bedömning man behöver i hemmet för att i möjligaste mån kunna bo kvar och känna sig trygg i sitt hem. Arbetet är områdesindelat och du utreder, bedömer och behandlar utifrån ditt kompetensområde.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. Arbetsterapeut och har erfarenhet från arbete med äldre och funktionshindrade personer.

Vi ser positivt på om du har utbildningar från hjälpmedelsinstitutet eller motsvarande. Kurser som berör utprovning och anpassning av individuella lyftselar, manuella förflyttningar samt kurser i att utbilda i förflyttningskunskap (f.d. Ergonomi och pedagogik) som meriterande. Vi ser även positivt på andra utbildningar inom området som berör arbetsterapeutens arbete.

Erfarenhet att arbeta i team är meriterande. Vi ser även att du är positiv och ser möjligheter är flexibel, är noggrann och har en god samarbetsförmåga.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav.

Anställningsvilkor

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dag, måndag - fredag
Tillträde: Tillträde: enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Övrig information

Läs gärna mer om vår kommun på lillaedet.se

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Lilla Edets kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Vi vill ha din ansökan via www.offentligajobb.se.

Ansökan

Ansök här  i samarbete med OffentligaJobb
Arbetsgivarens referensnummer:A680842
Sista ansökningsdag:2017-05-30

Kontaktpersoner

Helena Arkemar
Enhetschef
0520-65 96 89
helena.arkemar@lillaedet.se

Senast uppdaterad: 2018-03-14
Sidansvarig: Julia Domby
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida
Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00  Telefax: 0520-65 74 20
www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »