Lilla Edets kommun - startsida

Samordnare till Arbetsmarknadsavdelningen, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 13 800 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.


Arbetsmarknadsavdelningen i Lilla Edets kommun består av två enheter: Arbetscentrum, som ansvarar för arbetsmarknadsfrågor och flyktingmottagning samt Lärcentrum, som erbjuder kommuninvånarna vuxenutbildning och SFI.

Arbetscentrums uppdrag är brett där vi bland annat hittar och samordnar arbete och sysselsättningsplatser för personer som behöver komma ut i arbetsträning och praktik. Vårt absoluta mål och hjärtefråga är att motivera och stödja våra deltagare i att komma ut på den öppna arbetsmarknaden.

Idag består vår verksamhet av fem arbetsgrupper, som arbetar med olika uppdrag, inom bland annat Servicetjänst, Interna transporter, Skogslaget, Caféservice och vårt Vaktmästeri.

Arbetsuppgifter


Vi letar efter vår nya Arbetsmarknadssamordnare då vår nuvarande eldsjäl ska gå i pension!

Som arbetsmarknadssamordnare kommer du på arbetscentrum AMA ha en nyckelfunktion med ett helhetsperspektiv över alla delar av vår verksamhet.

Du kommer att agera stöd för våra arbetsledare i den löpande verksamheten. Du kommer dels stödja verksamheterna gällande de praktiskt och tekniska delarna, där till exempel skogslaget är beroende av maskiner och andra fysiska hjälpmedel. Du kommer även handha inköp och stötta upp för frånvarande arbetsledare vid behov.

I rollen som samordnare kommer du även att:

• Hjälpa arbetsledarna att utforma uppdrag till arbetsgrupperna
• Administrera och ansvara för inköp och fakturahantering
• Tillsammans med annan personal på AMA jobba med företagskontakter för att hitta vägar ut på arbetsmarknaden för våra deltagare.
• Arbeta utifrån ett helhetstänk med fokus på samarbete och utveckling

Som samordnare behöver du trivas i en fartfylld roll där det händer nya saker varje dag med nya utmaningar som behöver hanteras. I och med att vi arbetar med att utveckla och stötta våra deltagare behöver du kunna leda andra människor genom mjuka värden med en hög grad av empati.

Kvalifikationer


Vi söker dig som:

• Minst har en gymnasieutbildning inom ett för uppdraget relevant område
• Har erfarenhet av att arbetsleda och har ett utpräglat säkerhets- och arbetsmiljötänk
• Är såväl praktisk som teknisk kunnig
• Har erfarenhet av att skapa och hantera företagskontakter
• Grundläggande datakunskap
• Har B-körkort


Du som samordnare hos oss på arbetscentrum kommer ha en central roll där du som person har lätt för att samarbeta och tycker om att arbeta med människor. Du behöver kunna hanterar stress på ett bra sätt och har antingen erfarenhet av, eller kunskap om, funktionsvariationer.

Anställningsvilkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. 100 %
Tillträde: Tillträde snaras eller enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Övrig information


För att vi på Lilla Edets kommun ska kunna leverera en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess ber vi dig skicka in din ansökan digitalt där vi ser fram emot att få ta del av ditt personliga brev med bifogat CV.

Du ansöker för tjänsten via vårt rekryteringssystem Visma Recruit, som du kommer åt direkt i annonsen genom att klicka på ansök.

Vill du veta mer om oss? Gå då gärna in på lillaedet.se/ledigajobb för att läsa mer om hur det är att arbeta inom vår kommun!

Ansökan

Ansök här  i samarbete med OffentligaJobb
Arbetsgivarens referensnummer:A750647
Sista ansökningsdag:2018-02-20

Kontaktpersoner

Johanna Laudon
Enhetschef
0520-65 97 08
johanna.laudon@lillaedet.se

Bertil Nylén
Vision
0520-422913
visionilillaedet@gmail.com

Senast uppdaterad: 2018-03-14
Sidansvarig: Julia Domby
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida
Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00  Telefax: 0520-65 74 20
www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »