Lilla Edets kommun - startsida

Två arbetsterapeut, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 13 800 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

Socialförvaltningen söker nu två stycken legitimerade arbetsterapeuter, en tjänst är en tillsvidare och en tjänst är ett sommarvikariat.

Arbetsuppgifter

Du samarbetar i grupp med andra arbetsterapeuter, sjukgymnaster, rehabassistent/ undersköterska samt hjälpmedelstekniker. Arbetet sker i den enskildes hem och mot särskilda boenden. Du samarbetar även i nära team med sjuksköterskor, hemtjänst/boendepersonel samt chefer.

Målet med vår verksamhet är att våra invånare ska få den bedömning/träning/utprovning man behöver sitt hemmet för att i möjligaste mån kunna bo kvar och känna sig trygg i hemmet. Arbetet är områdesindelat och du utreder, bedömer och behandlar utifrån ditt kompetensområde.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. Arbetsterapeut och har erfarenhet från arbete med äldre och funktionshindrade personer.

Vi ser positivt på om du har utbildningar från hjälpmedelsinstitutet eller motsvarande. Kurser som berör utprovning och anpassning av individuella lyftselar, manuella förflyttningar samt kurser i att utbilda i förflyttningskunskap (f.d. Ergonomi och pedagogik) som meriterande.

Körkort är ett krav och erfarenhet att arbeta i team är meriterande.

Vi ser även att du är positiv och ser möjligheter är flexibel, är noggrann och har en god samarbetsförmåga.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi intervjuar fortlöpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Anställningsvilkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. 100 %
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Tidsbegränsat till:  Sommarvikariat löper under sommarmånaderna där slutdatum sker i dialog med dig som blir aktuell för tjänsten.
Antal platser: 1

Övrig information

För att vi på Lilla Edets kommun ska kunna leverera en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess ber vi dig skicka in din ansökan digitalt där vi ser fram emot att få ta del av ditt personliga brev med bifogat CV.

Du ansöker för tjänsten via vårt rekryteringssystem Visma Recruit, som du kommer åt direkt i annonsen genom att klicka på ansök.

Vill du veta mer om oss? Gå då gärna in på lillaedet.se/ledigajobb för att läsa mer om hur det är att arbeta inom vår kommun!

Ansökan

Ansök här  i samarbete med OffentligaJobb
Arbetsgivarens referensnummer:A781141
Sista ansökningsdag:2018-08-19

Kontaktpersoner

Helena Arkemar
Enhetschef
0520-65 96 89
helena.arkemar@lillaedet.se

Senast uppdaterad: 2018-03-14
Sidansvarig: Julia Domby
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida
Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00  Telefax: 0520-65 74 20
www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »