Lilla Edets kommun - startsida

Leg. Arbetsterapeut för sommarvikariat, Lilla Edets Kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra nästan 14 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

Arbetsuppgifter

Är du legitimerad arbetsterapeut och vill arbeta i en tillväxtkommun med stora möjligheter till utveckling? Tveka inte med din ansökan redan idag!

Du samarbetar i en grupp med andra arbetsterapeuter, fysioterapeuter, rehab assistent/ undersköterska samt hjälpmedelstekniker. Arbetet sker i den enskildes hem, mot särskilda boenden och boenden enligt LSS. Du arbetar i tvärprofessionella team kring den enskilde.

Erfarenhet av kommunal verksamhet med äldre eller av funktionsvariationer är meriterande. Arbetet är områdesindelat och du utreder, bedömer och behandlar utifrån ditt kompetensområde.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. Arbetsterapeut och har erfarenhet från arbete med äldre och personer med funktionsvariationer. Kurser som berör utprovning och anpassning av individuella lyftselar, manuella förflyttningar samt kurser i att utbilda i förflyttningskunskap (f.d. Ergonomi och pedagogik) ses som meriterande. Vi ser även positivt på andra utbildningar inom området som berör arbetsterapeutens arbete. Erfarenhet att arbeta i team är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav. Vi ser även att du är positiv och ser möjligheter, är flexibel, är noggrann och har en god samarbetsförmåga.
Vi dokumenterar i dokumentationssystemet ProCapita.

Anställningsvilkor

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. 100%
Tillträde: Sommarvikariat juni-augusti
Antal platser: 1

Övrig information

För att vi på Lilla Edets kommun ska kunna leverera en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess ber vi dig skicka in din ansökan digitalt där vi ser fram emot att få ta del av ditt personliga brev med bifogat CV.

Du ansöker för tjänsten via vårt rekryteringssystem Visma Recruit, som du kommer åt direkt i annonsen genom att klicka på ansök.

Vill du veta mer om oss? Gå då gärna in på lillaedet.se/ledigajobb för att läsa mer om hur det är att arbeta inom vår kommun!

Ansökan

Ansök här  i samarbete med OffentligaJobb
Arbetsgivarens referensnummer:A856299
Sista ansökningsdag:2019-03-24

Kontaktpersoner

Malin Persson
Enhetschef Äldreomsorg
0520-659689
malin.persson@lillaedet.se

Senast uppdaterad: 2018-03-14
Sidansvarig: Julia Domby
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida
Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00  Telefax: 0520-65 74 20
www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »