Lilla Edets kommun - startsida

Leg. Arbetsterapeut till arbetsmarknadsavdelningen, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra nästan 14 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

Arbetsmarknadsavdelningen i Lilla Edets kommun består av två enheter: Arbetscentrum, som ansvarar för arbetsmarknadsfrågor och flyktingmottagning och Lärcentrum, som erbjuder kommuninvånarna vuxenutbildning och SFI.

Arbetsuppgifter

Under ett flertal år har Lilla Edet tillsammans med Samordningsförbundet drivit arbetsmarknadsinsatsen Trampolinen. Nu förbereder vi en ny version av insatsen och där behöver vi dig som är arbetsterapeut och har tidigare erfarenhet av att jobba med arbetsmarknadsinsatser. Under hösten 2019 startar vi med en pilot, där du som arbetsterapeut blir en nyckelperson i utvecklingen av nya Trampolinen.

• Läs gärna mer på www.softleg.se. Klicka på Aktiviteter/Trampolinen Lilla Edet.

I uppdraget ligger att möta individer i behov av extra stöd från mer än en samverkande organisation (ex.vis kommunen, Af, Fk) för att nå arbetsmarknaden. Det handlar bland annat om att kartlägga individens förmåga/ kapacitet mot vidare aktivitet/rehabilitering och egen försörjning. Du möter deltagarna såväl i gruppverksamhet som individuellt.

Låter det intressant? Tveka inte att höra av dig. Ring Johanna eller Peter!

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

• är legitimerad arbetsterapeut

• är en fena på arbetsförmågebedömningar och har utbildning i instrumenten AWP och WRI.

• har B-körkort

Utöver kraven är det meriterande om du tidigare arbetat med arbetsmarknadsinsatser. Som person är du strukturerad och tar gärna egna initiativ.

Du har en god förmåga att inspirera och motivera och har lätt för att kommunicera och samarbeta både med kollegor och externa kontakter.

Anställningsvilkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. Visstidsanställning 1 år
Tillträde: Önskvärt 1 september 2019 med hänsyn till eventuella uppsägningstider.
Antal platser: 1

Övrig information

För att vi på Lilla Edets kommun ska kunna leverera en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess ber vi dig skicka in din ansökan digitalt där vi ser fram emot att få ta del av ditt personliga brev med bifogat CV.

Du ansöker för tjänsten via vårt rekryteringssystem Visma Recruit, som du kommer åt direkt i annonsen genom att klicka på ansök.

Vill du veta mer om oss? Gå då gärna in på lillaedet.se/ledigajobb för att läsa mer om hur det är att arbeta inom vår kommun!

Ansökan

Ansök här  i samarbete med OffentligaJobb
Arbetsgivarens referensnummer:A883027
Sista ansökningsdag:2019-06-16

Kontaktpersoner

Peter Backlund
Verksamhetschef/rektor
0520-65 97 20
peter.backlund@lillaedet.se

Johanna Laudon
Enhetschef
0520-65 97 08
johanna.laudon@lillaedet.se

Senast uppdaterad: 2018-03-14
Sidansvarig: Julia Domby
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida
Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00  Telefax: 0520-65 74 20
www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »