Lilla Edets kommun - startsida

Verksamhetschef till funktionshinderavdelningen, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 13 800 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

Arbetsuppgifter

Som verksamhetschef är du direkt underställd förvaltningschefen och ingår i socialförvaltningens ledningsgrupp.

Du ansvarar för styrning, ledning och uppföljning inom funktionshinderavdelningen och har det övergripande ansvar för verksamhetsutveckling, resultat, kvalitet, personal och ekonomi.

Till din hjälp har du för närvarande fyra enhetschefer, en verksamhetsutvecklare och en administratör. Dessa ansvarar bl.a. för bostäder med särskild service, daglig verksamhet, personlig assistans, ledsagarservice och kontaktpersoner.

I uppdraget ingår att aktivt delta i GR:s (Göteborgsregionens) samverkansgrupp och aktivt arbeta för att utveckla samarbete och samverkan internt och externt.

Kvalifikationer

För att passa i rollen är det viktigt att du är en positiv, engagerad och utvecklingsinriktad ledare med erfarenhet från funktionshinderverksamhet och gedigen kunskap om LSS.

Du har lämplig högskoleutbildning, erfarenhet av kvalificerat ledarskap och en stor portion av energi. Du ska förstå och respektera det politiska systemet och fungera som en god representant för arbetsgivaren. Du är trygg och intresserad av att samverka med de lokala facken och ser samverkan som en styrka för verksamheten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där du inte har några problem vare sig med att arbeta enskilt eller i grupp. Du gillar utmaningar och blir motiverad när IVO eller AMV knackar på dörren och har frågor gällande din verksamhet.

Anställningsvilkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. 100 %
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Övrig information

För att vi på Lilla Edets kommun ska kunna leverera en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess ber vi dig skicka in din ansökan digitalt där vi ser fram emot att få ta del av ditt personliga brev med bifogat CV.

Du ansöker för tjänsten via vårt rekryteringssystem Visma Recruit, som du kommer åt direkt i annonsen genom att klicka på ansök.

Vill du veta mer om oss? Gå då gärna in på lillaedet.se/ledigajobb för att läsa mer om hur det är att arbeta inom vår kommun!

Ansökan

Ansök här  i samarbete med OffentligaJobb
Arbetsgivarens referensnummer:A816259
Sista ansökningsdag:2018-10-30

Kontaktpersoner

Lotte Mossudd
Socialchef
0520-65 96 72
lotte.mossudd@lillaedet.se

Anna Gedda Kööhler
Vision
0520-42 29 13
visionilillaedet@gmail.com

Pia Ahlberg
SSR
akademssrle@gmail.com

Senast uppdaterad: 2018-03-14
Sidansvarig: Julia Domby
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida
Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00  Telefax: 0520-65 74 20
www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »