Lilla Edets kommun - startsida

Timanställd personal till förskolan

under vår och höst

Vi söker dig som tycker om att arbeta med barns pedagogiska utveckling och lärande. Du är delaktig i att säkerställa en trygg och säker miljö som stimulerar och utmanar till utveckling och lärande. Vi ser även att du har ett medvetet och engagerat förhållningssätt med fokus på det pedagogiska uppdraget. Vi söker timanställd personal till förskolan endast under vår och höst, ej under sommaren.

Tidigare erfarenheter är meriterande men inget krav. Du ska ha goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift. För att du ska kunna göra en intresseanmälan behöver du ha fyllt 18 år.

Ett jobb inom offentlig verksamhet är meningsfullt, roligt och spännande. Det är jobb med goda framtidsutsikter, schyssta arbetsvillkor och där vi träffar mycket människor. Med Sveriges viktigaste jobb skapar vi välfärd.

Välkommen med din intresseanmälan!

Utdrag ur belastningsregistret


Du behöver ha ett utdrag från belastningsregistret innan du börjar jobba hos oss. Det beställer du via polisens webbplats.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Tänk på att det tar ungefär två veckor innan utdraget skickas till dig.

Lämna din intresseanmälan redan idag - tipsa gärna vidare!


Genom att jag lämnar min intresseanmälan ger jag mitt samtycke till att Lilla Edets kommun behandlar mina personuppgifter enligt 10 § personuppgiftslagen (PuL).

Kontaktuppgifter
User informationKörkort (B) *

Senast uppdaterad: 2017-04-04
Sidansvarig: Julia Domby
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida
Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00  Telefax: 0520-65 74 20
www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »