Lilla Edets kommun - startsida

Lindkullen

Lindkullen ligger i närheten av centrala Lilla Edet. På Lindkullen finns det 48 lägenheter fördelat på sex enheter med olika inriktningar.

Här finns bland annat åtta boendeplatser för personer med demensproblematik och åtta korttidsplatser för kombinerad rehabilitering och växelvård. Till varje enhet finns ett stort dagrum med kök.

Boendemiljö


Lägenheterna är på cirka 30 kvm och har hygienutrymme med toalett, tvättmaskin och torktumlare. För att skapa trivsel möblerar du lägenheten med egna möbler.

Aktiviteter


Lindkullen har dagverksamhet måndag till fredag för de hyresgäster som bor i huset. Dagverksamheten har aktiviteter som passar deltagarnas intressen och förmågor. Exempel på aktiviteter kan vara plantering av blommor, stöppling, gymnastik och utflykter.

Vi samverkar med frivilligorganisationer som hjälper till med olika aktiviteter som café med musikunderhållning. Vi har även kyrkkaffe en gång per vecka.

Personalen ordnar egna aktiviteter efter de boendes individuella behov och önskemål. Vi har en fin trädgård, där vi kan promenera och delta i trädgårdsskötsel.

Senast uppdaterad: 2018-12-04
Sidansvarig: Erica Suraiya
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida
Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00  Telefax: 0520-65 74 20
www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »