Lilla Edets kommun - startsida

Grupp- och serviceboende

Beroende på vilket individuellt stöd som du behöver finns olika former av boenden. Boendeformerna är gruppbostad, serviceboende eller särskilt anpassad bostad.

I Lilla Edets kommun finns det två centralt belägna gruppbostäder och ett serviceboende för personer med funktionsnedsättning.

Läs mer om olika typer av boenden enligt lagen om stöd och service (LSS).

Vävarens serviceboende


Vävaren är ett serviceboende i centrala Lilla Edet. Det finns gemensamhetsutrymmen tillgängliga för de boende. Här kan man delta i gemensamma aktiviteter och måltider.

Prässebäcksvägens gruppbostad


Prässebäcksvägens gruppbostad ligger i centrala Lilla Edet med utsikt över Göta Älv. Gruppbostaden består av sex lägenheter med badrum och pentry. Lägenheterna ligger i en villafastighet med gemensam trädgård och stor altan. Lägenheterna har tillgång till uteplats. Det finns gemensamhetsutrymmen med kök och allrum där det finns möjlighet att delta i gemensamma aktiviteter och måltider.

Gruppbostaden Ängshöken


Ängshöken är en centrumnära gruppbostad med sex lägenheter och stora gemensamma ytor. Fastigheten är väl anpassad så att det dagliga livet ska fungera så lätt som möjligt för boende. Samtliga lägenheter har egen uteplats och det finns en gemensam altan. I sydvästligt läge, i trädgården finns ytterligare en gemensam uteplats.
Senast uppdaterad: 2018-03-20
Sidansvarig: Erica Suraiya
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida
Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00  Telefax: 0520-65 74 20
www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »