Lilla Edets kommun - startsida
Barnavdelningen

Barn

På biblioteket finns det massor med roliga böcker som du kan låna med hem. Du kan också spela eller läsa någon rolig tidning som KP, Min Häst eller Julia.

Om du gillar serier har biblioteket både manga och vanliga serier. På Lilla Edets bibliotek finns också film som du kan låna om du har en vuxen med dig. Vi har olika hyllor för till exempel fantasy, hästböcker, deckare och faktaböcker. Fråga gärna om du inte hittar!

Hemliga klubben - bokklubben för dig som är 8-12 år


Biblioteket har en bokklubb för barn i åldern 8-12 - Hemliga klubben! Varannan torsdag träffas vi och läser och diskuterar böcker i olika genrer och med olika teman samt pysslar och gör annat skoj. Kanske ser vi en film efter vi läst boken eller skriver boktips? Det är 10 medlemmar i klubben och just nu finns några platser lediga. Första träffen är den 19 januari, kl 16. Är du intresserad - hör av dig till biblioteket för information om anmälan!

Skollov


På skolloven händer det alltid något skoj på biblioteken, så håll utkik. Be gärna dina föräldrar att följa oss på facebook. länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för information om program och aktiviteter.

Barnens bibliotek


Behöver du boktips så kolla in Barnens bibliotek!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Här delar barn med sig av sina bästa boktips och det kan du också göra. Du kan betygsätta böckerna du läser och skapa ett eget krypin där du skriver dina egna boktips. Här finns mycket roligt som till exempel pyssel, spel och artiklar om din favoritförfattare kanske.
Barnavdelningen
Senast uppdaterad: 2016-12-28
Sidansvarig: Camilla Oscarsson
Banner - klicka här för att låna om, sök och reservera böcker
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida
Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00  Telefax: 0520-65 74 20
www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »