Lilla Edets kommun - startsida

Familjesöndag för barn med speciella behov

Välkomna alla unga superhjältar med NPF och/eller intellektuell funktionsnedsättning där ute in i museets magiska värld!

I Lödöse museums sensoriska rum gör vi en magisk cirkel runt den sensoriska elden. Vi får historia och saga att komma till liv med rytmer, musik och rörelser. Vi möter talande djur, människor som levde för länge sedan och figurer från sagans värld. Detta är en dag för familjer, korttidsboenden och lägerverksamheter som har barn och unga med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och/eller intellektuella funktionsnedsättningar.
Anmäl er gärna och berätta om era speciella behov så att vi kan ge er en riktigt fin upplevelse. Om man vill fördjupa sig på ett lättsamt sätt innan besöket så klicka här för att ladda ner en saga om det medeltida Lödöse. Vill ni ha ett bildschema över besöket så kontakta Marie Schmidt.
Lödöse museum har under det senaste året arbetat med projektet Jämlik kultur, som syftar till att göra Lödöse museum och kulturarvet tillgängligt för människor med NPF och/eller intellektuella funktionsnedsättningar. Vår hängivna och skickliga pedagog Marie Schmidt arbetar nu med att omsätta projektet till en naturlig del av vår dagliga verksamhet.Läs mer om Lödöse Museum på deras webbplats.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Anmälan

Kontakta gärna museipedagog i förväg: marie.schmidt@vgregion.se
Datum: 25 februari 2018
Tid: kl 14:00
Plats: Lödöse museum, Museivägen 1, Lödöse
Arrangör: Lödöse museum
Lilla Edets kommun - länk till startsida
Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00  Telefax: 0520-65 74 20
www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »