Lilla Edets kommun - startsida

Familjesöndag - Ta i trä

Slöjdklubben Lövet kommer på besök! Kom och prova på att skapa med händerna på Lödöse museum!

Med Slöjdklubben Lövet kan man prova på hantverk som till exempel att tälja eller jobba med trådslöjd. Är det svårt att göra en egen krok? Eller något helt annat! Passa på att prova tillsammans med Tord Andersson och de andra från Lövet som finns på plats hela dagen.


Gratis, ingen föranmälan krävs.


Slöjdklubben Lövet är en ungdomsavdelning i föreningen Slöjd och konsthantverk kring älven, som håller till på Hedevägen i Lödöse. Gå gärna med i klubben som har regelbundna träffar.

Slöjdklubben är Hemslöjdens rikstäckande verksamhet där barn mellan 7 och 14 år får utforska hemslöjdens spännande material och verktyg.

Verksamheten finns i hela landet och består av lokala klubbar, med mellan fem och tolv barn i varje grupp. En specialutbildad handledare visar materialens möjligheter och lockar fram barnens naturliga upptäckarglädje och kreativitet.

I Västra Götaland drivs slöjdklubbarna av slöjdklubbshandledare och Slöjd i Väst i samverkan med Älvsborgs läns hemslöjdsförbund, Göteborgs o Bohusläns Hemslöjdsförening, Skaraborgs Hemslöjdsförening, samt Studieförbundet Vuxenskolan och Kulturskolan.

 

Mer information finner ni på Lödöse museums hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Datum: 26 augusti 2018
Tid: kl 11:00
Plats: Lödöse museum
Arrangör: Lödöse museum i samarbete med Slöjdklubben Lövet
Lilla Edets kommun - länk till startsida
Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00  Telefax: 0520-65 74 20
www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »