Lilla Edets kommun - startsida

Föreställning: Medmänniskor - om flykt, förändring och medmänsklighet

Föreställningen "Medmänniskor" är på turné och kommer till Lilla Edet 23 april! Se den musikaliska improvisationsföreställningen om flykt, förändring och medmänsklighet gestaltad av ensamkommande och familjehemsplacerade ungdomar. Spelas söndagen den 23 april i Fuxernaskolans aula, Lilla Edet. Fri entré. Välkommen!

 "Vi har vandrat långt...Vi har vågat allt..." är en fysisk musikalisk improvisationsföreställning som utgår från att alla kan övervinna sina begränsningar och att vi är i ständigt behov av att lita på varandra för att nå våra mål. Att livet kan skifta fort och att ingen människa har större rätt till välfärd än någon annan. En dröm om fred, frihet och att få leva med dem man älskar.

Det började med ett skaparläger för både ensamkommande nyanlända och ungdomar födda i Sverige. Ur lägret föddes lusten att göra en föreställning tillsammans. Sedan dess har ett 20-tal ungdomar träffats en gång månaden för att öva akrobatik, måla, sjunga, dansa och leka fram föreställningen som har premiär på Gustavsbergsteatern den 20 april.

Idé, manus och regi: Sofie Wränghede

Projektet genomförs i samverkan med Tillitsverketlänk till annan webbplats, Playpeople, Sofie Wränghede och Föreningen Familjehemsmöten med stöd av Värmdö kommun.

Läs mer om projektet och föreställningen.länk till annan webbplats

En del av Kulturveckan som pågår i Lilla Edets kommun under vecka 17. 

Datum: 23 april 2017
Tid: kl 16:00
Plats: Fuxernaskolan, Järnvägsgatan 24, Lilla Edet
Arrangör: Tillitsverket
Lilla Edets kommun - länk till startsida
Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00  Telefax: 0520-65 74 20
www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »