Lilla Edets kommun - startsida

Lär dig allt om Game of Thrones på Lödöse museum!

Ta chansen att lära dig allt om Game of Thrones kl 18.00 den 27 april på Lödöse museum! TV-succén Game of Thrones utspelar sig i en medeltida fantasyvärld och baseras på bokserien Sagan om is och eld av författaren George R.R. Martin. Föredraget pågår i cirka en timma. Fritt inträde!

Linda Antonsson och Elio M. García, Jr. är författarna som tillsammans med Martin skrivit boken En värld av is och eld - Historien om Västeros och Game of Thrones. Nu kommer Antonsson och García till Lödöse museum för att föreläsa om Game of Thrones och hur de blev experter på den  fantasyvärld som Martin skapat sedan mitten av 1990-talet. En expertkunskap som lett till att Martin själv vänder sig till dem för att få detaljerna rätt när han skriver sina böcker samt gav dem chansen att tillsammans med honom skriva En värld av is och eld. 

Under föredraget kommer de berätta om hur samarbetet med Martin gick till samt diverse anekdoter från inspelningen av TV-serien. Föredraget avslutas med en frågestund där du kan passa på att ställa frågor till författarna och efteråt finns det tid för boksignering.

Anmälan


Föranmälan görs till liselotte.orling@vgregion.se

En del av Kulturveckan som pågår i Lilla Edets kommun under vecka 17.

Datum: 27 april 2017
Tid: kl 18:00
Plats: Lödöse museum, Museivägen 1, Lödöse
Arrangör: Lödöse museum
Lilla Edets kommun - länk till startsida
Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00  Telefax: 0520-65 74 20
www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »