Ta del av vinterns kulturprogram!

Fotokollage över medverkande artister och evenemang, ett urval.

Nu kan du ta del av vinterns kulturprogram! Här hittar du ett brett och varierat utbud av olika kulturaktiviteter.

Ett litet smakprov på delar av programmet är till exempel Christmas Gospel med Lilla Edet Gospel och kompbandet som toppas med gästartisten Erica Wendts finstämda sång, en musikalisk föreställning ”Vem minns Olle Adolphson?” med Bengt Jacobssons ensemble och Trubbel-kvartetten, reggae med Fablernas värld, barnteater ”Kråkan” efter barnboken ”Den fräcka kråkan”, dansshow med Kulturskolans danselever och författarbesök med Björn Wiman: ”I en sal på lasarettet”.

Det mesta händer i Kulturhuset Eden, men en del aktiviteter sker även på andra platser i kommunen. Här finns något för alla - in och kika i programmet och se vad som passar dig!

Läs programmet som pdf. Pdf, 2.9 MB, öppnas i nytt fönster.

Tryckt program att hämta

Du är välkommen in att hämta ditt tryckta exemplar av kulturprogrammet på Kulturhuset Eden eller hos Medborgarservice i kommunhuset. I Lödöse finns kulturprogrammet på biblioteket i Lödöse museum.

Och du – alla evenemangen och eventuella tillägg och ändringar hittar du också på lillaedet.se/evenemang Länk till annan webbplats.

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Kategori: Uppleva och göra

Kontakt

Senaste nyheterna

  • En kvinna och en man

  • Så kan du förhindra en fallolycka

    Välkommen till en kostnadsfri föreläsning där du får enkla tips och råd om hur du kan förhindra att ramla och skada dig.
  • Grafik för Lilla Edetmässan

  • Lilla Edetmässan 19-20 april

    Missa inte Lilla Edetmässan - näringslivsmässan i Lilla Edet där lokala företag och andra aktörer medverkar under två festliga dagar i Ström...
  • Grafik i lila: Näringslivsveckan

  • Näringslivsveckan 19-26 april

    Lilla Edets kommun presenterar Näringslivsveckan 19-26 april - en vecka med vårt näringsliv och kommunens företagare i fokus!