Lilla Edets kommun - startsida

Miljö- och familjedagen 2017 (för utställare)

Vill du som är företag, förening, skolklass eller privatperson vara med som utställare på årets miljö- och familjedag i Ströms slottspark? Miljö- och familjedagen går av stapeln på Sveriges nationaldag, tisdag 6 juni kl. 10-14.
 
Syftet med dagen är att inspirera besökare till att göra miljömedvetna val och framhäva positiva krafter i kommunen som bidrar till en hållbar utveckling. Här vill vi ha er hjälp!

Vi ser gärna att du eller ditt företag eller organisation, med koppling till hållbar utveckling och miljö, medverkar som utställare. Huvudutställare är inom områden som:

  • Energi och klimat
  • Ekologisk och närproducerad mat - till exempel kött, sylt, saft, honung, ost, frukt och grönt
  • Hantverk
  • Blommor och odling
  • Transport
  • Djurhållning
  • Idrott och friluftsliv

Anmälan


Sista anmälningsdag är söndag 14 maj.

Efter att du har gjort din anmälan får du inom några dagar en bekräftelse på att din anmälan har mottagits och att du tilldelats en plats på miljö- och familjedagen. Om du vill ha hjälp med din webbanmälan kontaktar du Anne-Louise Olofsson på 0520-65 95 83, anne-louise.olofsson@lillaedet.se.

Kostnad


Det är kostnadsfritt att delta som utställare och du tar själv med den utrustning som du behöver.
  

Hålltider


Kl. 10.00 öppnar miljö- och familjedagen 2016. Alla utställare bör vara på plats i god tid för att ha allt i ordning när besökarna kommer.
Kl. 14.00 är dagen slut. Du kan därefter börja plocka ihop din plats. Vi vill påtala vikten av att ha din verksamhet tillgänglig för besökarna till dess att marknaden stänger för att erbjuda största möjliga service för besökarna och trevnad gentemot varandra som utställare.

Marknadsföring


Marknadsföring sker på kommunens webbplats och sociala medier samt annonsering i lokaltidningarna. Affischer och flyers delas ut till butiker inom Lilla Edets kommun. Alla utställare får också material att dela ut. Evenemanget synliggörs också på den digitala skärmen längs med E45.

Praktisk information


Samtliga marknadsplatser är utomhus. Du som utställare tillhandahåller själv bord och andra tillbehör till ditt marknadsstånd. Tillgång till el finns. Ange om du är i behov av el.

OBS! Ta med egen förlängningssladd. Allt som du behöver för att presentera dina varor och produkter tar du själv med dig. Det kan till exempel vara uppläggningsfat, skålar, brickor med mera. Lilla Edets kommun beslutar om placering av bord och utställare. Detta för att kunna garantera säkerheten.
 

Försäkring och ansvar


Du får själv ombesörja försäkring för dina varor. Vi tar inte ansvar för det du ställer ut, detta sker på eget ansvar. Kontakta Anne-Louise Olofsson på 0520-65 95 83, anne-louise.olofsson@lillaedet.se vid funderingar.

Kontaktperson


Anna Tauson
0520-65 95 78, anna.tauson@lillaedet.se

Anne-Louise Olofsson
0520-65 95 83, anne-louise.olofsson@lillaedet.se

Senast uppdaterad: 2017-02-15
Sidansvarig: Sara Nyrén

Kontakt

Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida
Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00  Telefax: 0520-65 74 20
www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »