Lilla Edets kommun - startsida

Värdefulla möten

Värdefulla möten är en serie kulturarrangemang i ett samarbete mellan Lilla Edets kommun, Studieförbundet Vuxenskolan och Folkets hus i Lilla Edet.

Förhoppningen är att olika slags värdefulla möten ska uppstå under dessa kvällar: mellan publiken och verket, mellan personer i publiken och förhoppningsvis också ett möte med något inom sig själv. Det nya samarbetet mellan dessa tre aktörer är i sig ett möte som vi hoppas ska berika Lilla Edets fritidsutbud.

 

Först ut är en serie filmkvällar på temat kärlek, två under hösten 2018 och tre under våren 2019.

Fucking Åmål

Läs mer »öppnas i nytt fönster När Fucking Åmål kom 1998 tog den Sverige med storm, nu 20 år efter premiären är den fortfarande lika aktuell. Nu har du chans att se den på bio igen. Efter filmen kommer Amelia Brorson från Kultur i Väst och håller i ett filmsamtal.

1 november

Love, Simon

Läs mer »öppnas i nytt fönster Alla förtjänar en riktigt bra kärlekshistoria. Men för Simon är det lite mer komplicerat. Ingen vet att han är gay och han har heller ingen aning om vem det är som han har blivit kär i på nätet – bara att det är någon som går i hans egen skola.

29 november

Girl

Läs mer »öppnas i nytt fönster Lara är en 15-årig tjej, född i en pojkes kropp och som drömmer om att bli en ballerina.

 

31 januari

Too big for the world

Läs mer »öppnas i nytt fönster Kroppsbyggaren och trebarnsmamman Irene Andersen har en dröm om att kvalificera sig till tävlingarna Ms Olympia och Ms International innan hon fyller 50 år. Våren 2014 hör hon rykten om att kvinnlig kroppsbyggning skulle stängas ner runt om i världen, både på amatörnivå och proffsnivå. Den första chocken för Irene och andra kvinnliga kroppsbyggare kom när Miss International på Arnold Sports Festival försvann.

7 mars

Släpps inom kort


 

 

 

11 april

   
Senast uppdaterad: 2018-11-05
Sidansvarig: Erica Suraiya
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida
Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00  Telefax: 0520-65 74 20
www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »