Lilla Edets kommun - startsida

Planarkitekt, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra nästan 14 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

Lilla Edets kommun har en samhällsbyggnadsförvaltning där planerings- och exploateringsenheten är en av sju enheter. Enheten ansvarar för strategisk-, översikts-, detaljplanering, mark- och exploateringsfrågor. Vi har många planerings- och exploaterings-projekt på gång. Flera av dem rör området mellan Lödöse och Lödöse station. Vi deltar i olika nätverk, bland annat Nätverket för nya stadsdelar, för att utveckla Lilla Edet och vår verksamhet. Vi har de senaste åren stärkt vårt samhällsbyggnadsteam och jobbar tätt ihop i samhällsplaneringen. Vill du vara med att utveckla och forma framtidens Lilla Edet då är detta jobbet för dig.

Arbetsuppgifter

Vi har en stor spännvidd på uppdragen och du kommer att arbeta med förstudier, planbesked, detaljplaner och översiktlig planering. Du är projektledare för både egna ärenden och arbetsleder plankonsulter och kollegor i projektteam. Ditt arbetsresultat blir en viktig del i kommunens exploateringsprojekt. Du leder dina projekt, ansvarar för tidplan, budget, upplägg, samordning av konsulter med mera.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har masterexamen inom arkitektur, fysisk planering, samhällsplanering eller liknande. Vi vill att du har flera års erfarenhet av stadsplanering, framför allt av att utarbeta detaljplaner och driva planprojekt. Har du arbetat med planbesked, förstudier och översiktsplanering är det meriterande. Du behöver ha god gestaltningsförmåga och förmåga att visualisera dina tankar i strukturella och rumsliga termer. Kunskap om och praktisk erfarenhet av att arbeta med CAD-, GIS-program och 3D-visualisering är meriterande.

Du kommer att ha många kontakter inom kommunen, med allmänheten, exploatörer och myndigheter. Alla behöver ha tydlig information och bra dialog med dig. Därför behöver du vara bra på att lyssna och kommunicera samt uttrycka dig väl i tal och skrift. Du är också van vid att göra muntliga och skriftliga presentationer.

Du har förmågan att skapa ömsesidigt förtroende och respekt i mötet med kollegor, verksamhetsutövare och kommuninvånare. Du behöver vara engagerad och drivande i arbetet samt ha ett strukturerat och lösningsorientera arbetssätt.

Som medarbetare i en liten enhet är du en viktig del av dina kollegors arbetsmiljö, därför lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetet kan kräva B-körkort där vi använder kommunens poolbilar för våra tjänsteärenden

Anställningsvilkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. 100%
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse med hänsyn till eventuella uppsägningstider. (Deltid kan diskuteras)
Antal platser: 1

Övrig information

För att vi på Lilla Edets kommun ska kunna leverera en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess ber vi dig skicka in din ansökan digitalt där vi ser fram emot att få ta del av ditt personliga brev med bifogat CV.

Du ansöker via vårt rekryteringssystem Visma Recruit, som du kommer åt direkt i annonsen genom att klicka på ansök.

Eftersom det är semestertider kan kontaktpersonerna periodvis vara svåra att nå. Om vi inte svarar direkt kan du skicka ett sms eller prata in meddelande, så hör vi av oss så snart vi kan.

Vill du veta mer om oss? Gå gärna in på lillaedet.se för att läsa mer om hur det är att arbeta inom vår kommun!

Ansökan

Ansök här  i samarbete med OffentligaJobb
Arbetsgivarens referensnummer:A890523
Sista ansökningsdag:2019-08-25

Kontaktpersoner

Karin Holmström
Planerings- och exploateringschef
0520-659698
karin.holmstrom@lillaedet.se

Anna Stenlöf
Förvaltningschef samhällsbyggnadsförvaltningen
0520-65 96 60
anna.stenlof@lillaedet.se

Mats Thorén
Vision
0520-659532
mats.thoren@lillaedet.se

Senast uppdaterad: 2018-03-14
Sidansvarig: Julia Domby
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida
Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00  Telefax: 0520-65 74 20
www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »