Lilla Edets kommun - startsida

Timvikarier till våra skol- och förskolekök, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra nästan 14 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

För att stärka upp våra verksamheter söker vi nu lösningsfokuserade och engagerade måltidsbiträden/kock som på ett självständigt sätt kan möta kunder och ge bästa service till såväl barn och pedagoger som övriga kunder i vår verksamhet. Låter detta som en spännande tjänst för dig? Sök redan idag!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som timvikarie inom våra skol- och förskolekök vilket innebär att du kan få möjligheten att arbeta på flera arbetsställen. Dina arbetsuppgifter som måltidsbiträde innefattar vanligt förekommande arbetsuppgifter inom kök, såsom matberedning, servering och påfyllnad av buffé samt diskhantering. Din arbetsplats kan variera från att vara ett mottagningskök med ensamarbete i ett litet kök till att vara i ett större tillagningskök där du arbetar och fungerar i ett team. Du arbetar alltid i direkt anslutning till övriga pedagoger och barn.

Schema: Dagtid, måndag - fredag

Kvalifikationer

Du har relevant köksutbildning och/eller relevant arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift, du kan ta till dig skrivna instruktioner ute på arbetsplatsen och har förmågan att kommunicera med ditt arbetsteam. Du kommer att använda dator i ditt arbete, viss datavana är ett krav.

Du drivs av att bidra till ett gott arbetsklimat på din arbetsplats och du har ett fint bemötande gentemot barnen, pedagogerna och dina arbetskamrater. Initiativtagande och ansvarstagande är viktiga egenskaper och förmågan att kunna vara flexibel och lösningsfokuserad där och då verksamheten kräver detta.

Körkort och bil är meriterande då bussförbindelserna på en del platser är begränsade
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Utdrag från belastningsregister kommer att begäras

Anställningsvilkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad. Timmar vid behov
Tillträde: Omgående
Antal platser: 5

Övrig information

För att vi på Lilla Edets kommun ska kunna leverera en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess ber vi dig skicka in din ansökan digitalt där vi ser fram emot att få ta del av ditt personliga brev med bifogat CV.

Du ansöker via vårt rekryteringssystem Visma Recruit, som du kommer åt direkt i annonsen genom att klicka på ansök.

Vill du veta mer om oss? Gå gärna in på lillaedet.se för att läsa mer om hur det är att arbeta inom vår kommun!

Ansökan

Ansök här  i samarbete med OffentligaJobb
Arbetsgivarens referensnummer:A904233
Sista ansökningsdag:2019-10-15

Kontaktpersoner

Anethe Johansson
Kostchef
Anethe.Johansson@lillaedet.se

Katarina Ekström
Arbetsplatsombud
0520-659709
katarina.ekstrom@lillaedet.se

Senast uppdaterad: 2018-03-14
Sidansvarig: Julia Domby
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »