Lilla Edets kommun - startsida

Fritidspedagog, Lilla Edets Kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra nästan 14 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

Arbetsuppgifter

Till Fuxernaskolan söker vi nu en fritidspedagog/lärare med inriktning fritidshem till vår fritidshemsverksamhet. Arbetet innebär att tillsammans med kollegor driva pedagogisk utveckling för eleverna. Du kommer att planera, genomföra och följa upp verksamheten enligt gällande styrdokument och verksamhetens mål. Fritidshemmet har ett nära samarbete med skolan och i tjänsten ingår det att arbeta med eleverna under hela skoldagen. Arbetet innebär mycket samarbete med övriga pedagoger, elevhälsan, föräldrar samt med andra aktörer utanför skolan.

Skolan är vackert belägen i centrala Lilla Edet med utsikt över Göta älv och har cirka 450 elever. F-6 och 7-9 är uppdelade i olika byggnader med ett gemensamt uppehållsrum, där elever och personal på ett naturligt sätt möts på undervisningsfri tid.

Du leder och stimulerar eleverna i sitt lärande och sin personliga utveckling på ett konstruktivt och inspirerande vis utifrån deras egna förutsättningar. Du planerar, genomför och följer upp undervisningen med den enskilda eleven i centrum. I det övriga dagliga arbetet bidrar du aktivt med att stödja och motivera eleverna i deras utveckling både socialt och kunskapsmässigt. Hos oss kommer du erbjudas ett stimulerande arbete tillsammans med elever, föräldrar och kollegor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fritidspedagogexamen, grundlärare mot fritidshem eller annan pedagogisk examen som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Har du erfarenhet av att arbeta som fritidspedagog i en flerspråkig miljö är det meriterande.

Du har god förmåga att arbeta målinriktat och att utveckla kvalitén på verksamheten. Vi söker dig som tycker att det är roligt och utvecklande att arbeta med barn och brinner för att få vara en viktig del i deras utveckling. Som person trivs du i ett uppdrag där du har ett stort eget ansvar och ges utrymme att ta många egna initiativ. Du är kreativ och kommer gärna med nya idéer och angreppssätt. Vi ser även att du är nyfiken och vill utvecklas i ditt arbete. Har du dessutom god förmåga att skapa goda relationer till elever, vårdnadshavare och till dina kollegor ser vi fram emot din ansökan!


Anställningsvilkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. 100%
Tillträde: snarast
Tidsbegränsat till:  Tidsbegränsad till och med 20/6-2020
Antal platser: 1

Övrig information

För att vi på Lilla Edets kommun ska kunna leverera en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess ber vi dig skicka in din ansökan digitalt där vi ser fram emot att få ta del av ditt personliga brev med bifogat CV.

Du ansöker via vårt rekryteringssystem Visma Recruit, som du kommer åt direkt i annonsen genom att klicka på ansök.

Vill du veta mer om oss? Gå gärna in på lillaedet.se för att läsa mer om hur det är att arbeta inom vår kommun!

Ansökan

Ansök här  i samarbete med OffentligaJobb
Arbetsgivarens referensnummer:A907658
Sista ansökningsdag:2019-10-23

Kontaktpersoner

Junita Eklund
Rektor
Junita.Eklund@lillaedet.se

Annika Liljemark
Lärarförbundet
073-544 56 29
lararforbundet@lillaedet.lararforbundet.se

Fredrik Berggren
Lärarnas Riksförbund
lillaedet@lr.se

Senast uppdaterad: 2018-03-14
Sidansvarig: Julia Domby
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »