Lilla Edets kommun - startsida

Leg. Sjuksköterska, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra nästan 14 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

Vi söker nu efter ett sjuksköterska som vill vara med och utvecklas med oss, tveka inte med din ansökan redan idag om det låter intressant!

Arbetsuppgifter

Arbetet som Leg. Sjuksköterska i hemsjukvården i nattpatrullen innebär sjuksköterskeuppgifter inom HSL samt Sol uppgifter efter biståndsbeslut. Du utgår från hemsjukvården och arbetar mot patienter i ordinärt boende men även mot särskilt boende. Du arbetar i nära samarbete med undersköterskor och/eller sjuksköterska i team. Målet är att personen som väljer att bo kvar hemma eller väljer att bo på SÄBO får de insatser som krävs för en god och säker vård. Arbetet är varierande med sedvanliga sjuksköterske uppgifter inom HSL.

Vi arbetar även med ett utökat sjuksköterskeansvar i samverkande sjukvård mot 1177, MÄVA, SOS med IVPA larm samt assistansuppdrag. Procapita används som journalsystem.

Vi arbetar med Samverkande sjukvård vilket innebär 1177-uppdrag, assistansuppdrag och IVPA-uppdrag.

Procapita används som journalsystem. Andra arbetsredskap är SAMSA och NPÖ som är informationsöverföring mellan vårdgivare
samt Pascal.

Kvalifikationer

Du som söker tjänsten är utbildad och legitimerad sjuksköterska.

Erfarenhet av arbete med
demens, psykiatri, akutsjukvård på äldreboende eller i hemsjukvård är meriterande.
Vi lägger stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser även att du som söker har ett stort intresse för utbeckling och tycker om att arbeta med människor. Du är lyhörd för andras behov, har ett gott bemötande och en god samarbetsförmåga. Du är positiv och ser möjligheter, är flexibel, är noggrann och tar ett stort ansvar. Du är villig att utveckla verksamheten samt har en god planeringsförmåga. Du skall kunna arbeta i team.


För att lyckas och trivas i rollen ska du:

• kunna arbeta självständigt och ha en god beslutsförmåga
• ha B-körkort
• datorvana
• Erfarenhet i Procapita, SAMSA, Pascal och NPÖ är meriterande

Anställningsvilkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid. 75%, natt
Tillträde: Enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Övrig information

För att vi på Lilla Edets kommun ska kunna leverera en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess ber vi dig skicka in din ansökan digitalt där vi ser fram emot att få ta del av ditt personliga brev med bifogat CV.

Du ansöker för tjänsten via vårt rekryteringssystem Visma Recruit, som du kommer åt direkt i annonsen genom att klicka på ansök.

Vill du veta mer om oss? Gå då gärna in på lillaedet.se/ledigajobb för att läsa mer om hur det är att arbeta inom vår kommun!

Ansökan

Ansök här  i samarbete med OffentligaJobb
Arbetsgivarens referensnummer:A888319
Sista ansökningsdag:2019-07-14

Kontaktpersoner

Malin Persson
Enhetschef Äldreomsorg
0520-659689
malin.persson@lillaedet.se

Lena Larsson
Vårdförbundet
lena.larsson@lillaedet.se

Senast uppdaterad: 2018-03-14
Sidansvarig: Julia Domby
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida
Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00  Telefax: 0520-65 74 20
www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »