Lilla Edets kommun - startsida

Arbetsledare till arbetsmarknadsavdelningen, Lilla Edets Kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra nästan 14 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

Arbetsmarknadsavdelningen i Lilla Edets kommun består av tre enheter: Arbetscentrum, som ansvarar för arbetsmarknadsfrågor, flyktingmottagning och Lärcentrum, som erbjuder kommuninvånarna vuxenutbildning och SFI-verksamhet.

Är du en social person som har ett genuint intresse av att arbeta med människor och deras utveckling, då är du den vi söker! Ansök redan idag!

Arbetsuppgifter

På arbetsmarknadsavdelningen tar vi, från olika uppdragsgivare, emot individer som är i behov av insatser för att underlätta vägen till arbetsmarknaden. På arbetscentrum har vi sex verksamheter med olika uppdrag som tar emot individer för arbetsträning och praktik.

Vi behöver nu anställa en vikarierande arbetsledare till vår caféverksamhet.

Du kommer att arbetsleda både anställda och praktikanter på AMA:s caféservice och tvättstuga, utefter individernas behov och kompetens. På caféservice har vi en lättare cateringverksamhet där vi ordnar fika till bland annat möten och avtackningar. Vi bakar och gör smörgåsar, kokar kaffe och tar hand om kommunens lunchrum. Vi har även en tvättstuga där vi tvättar åt äldreomsorgen.

En viktig uppgift är att tillsammans med övrig personal på arbetsmarknadsavdelningen motivera och stödja individerna på deras väg att komma ut i arbete/studier. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med våra arbetsmarknadshandläggare och övrig personal på AMA.

Kvalifikationer

Du kommer att arbeta i en social miljö med många kontaktytor där det behövs en god kunskap om det svenska samhället, om svenskt arbetsliv och människor från andra kulturer.

Vi söker dig som:

• Har erfarenhet av arbetsledning och har ett genuint intresse av att arbeta med individer och deras utveckling.
• Har kunskap om och erfarenhet av att arbeta med personer med psykisk ohälsa samt funktionsvariationer.
• God svenska i såväl skrift som tal
• God datorvana

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet

Anställningsvilkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid. 80%
Tillträde: Omgående, enligt överenskommelse. Intervjuer kommer att hållas löpande.
Tidsbegränsat till:   Vikariat till och med 2019-12-31
Antal platser: 1

Övrig information

För att vi på Lilla Edets kommun ska kunna leverera en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess ber vi dig skicka in din ansökan digitalt där vi ser fram emot att få ta del av ditt personliga brev med bifogat CV.

Du ansöker för tjänsten via vårt rekryteringssystem Visma Recruit, som du kommer åt direkt i annonsen genom att klicka på ansök.

Vill du veta mer om oss? Gå då gärna in på lillaedet.se/ledigajobb för att läsa mer om hur det är att arbeta inom vår kommun!

Ansökan

Ansök här  i samarbete med OffentligaJobb
Arbetsgivarens referensnummer:A892197
Sista ansökningsdag:2019-07-24

Kontaktpersoner

Johanna Laudon
Enhetschef
0520-65 97 08
johanna.laudon@lillaedet.se

Susanne Ekman
Kommunal
010-44 28 523
lillaedet.vanervast@kommunal.se

Anna Gedda
Vision
visionavd315lillaedet@fv.vision.se

Senast uppdaterad: 2018-03-14
Sidansvarig: Julia Domby
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida
Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00  Telefax: 0520-65 74 20
www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »