Lilla Edets kommun - startsida

Lärare åk F-3 Tingbergsskolan, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra nästan 14 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

Tingbergsskolan, som ligger i Lödöse, är en F-6 skola med drygt 320 elever och 40 medarbetare. Den ligger på gångavstånd från pendelstationen och ett stenkast från busshållplats. Tingbergsskolan F-6 är en del av kommunens bildningsförvaltning som ansvarar för förskolor och dagbarnvårdare, grundskolor, gymnasieskola och gemensamma enheter som särskola, elevhälsa och kulturskola.

Arbetsuppgifter

I rollen som lärare leder och stimulerar du eleverna i sitt lärande och den personliga utvecklingen på ett konstruktivt och inspirerande vis utifrån deras egna förutsättningar. Du planerar, genomför och följer upp undervisningen med både gruppen och har den enskilda eleven i fokus. I det övriga dagliga arbetet bidrar du aktivt med att stödja och motivera eleverna i deras utveckling både socialt och kunskapsmässigt.

Vi söker nu dig som vill vara med och utveckla vår förskoleklass med tanken att följa med upp på lågstadiet i minst ett läsår. Som närmaste kollega har du en medarbetare ur vår fritidshemspersonal.

Du kommer att ingå i arbetslag förskoleklass i vilket lärare och pedagoger i fritidshem ingår.
Tillsammans ansvarar ni för att skapa en trygg och stimulerande miljö för eleverna.
Ni förväntas att ge barnen det stöd och den stimulans de behöver för sitt lärande och i den fortsatta utveckling, utifrån skolans läroplan och kommungemensamma mål.

Vi vill att vår nya kollega är engagerad, strukturerad och tar till vara barnens tankar och idéer. Att fånga varje tillfälle och se detta som en möjlighet till lärande är viktigt för oss.
Det är av stor betydelse att du är en positiv, flexibel och lösningsinriktad person som har passion för läraryrket i förskoleklass och grundskola. Du behöver vara genuint intresserad av att arbete med olika barn och olika barns särart. God kommunikation och ett gott samarbete med kollegor, barn och vårdnadshavare är en viktig del i arbetet.
God kommunikation och ett gott samarbete med kollegor, barn och vårdnadshavare är en viktig del i arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

• Är behörig och legitimerad lärare.
• Har god IT vana då vårt arbete till stor del är kopplat till olika system.

Det är meriterande om du:
• Har tidigare erfarenhet från att arbeta som lärare.

Att arbeta som lärare i grundskolan är ett socialt arbete vilket gör att vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna. Vi värdesätter din förmåga att situationsanpassa ditt ledarskap i klassrummet. Du har lätt för att bemöta olika människor och är självständig med hög ansvarskänsla. Vidare är du öppen som person och har ett stort engagemang för uppdraget, vilket du delar med dina kollegor på skolan.

Anställningsvilkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. 100 %
Tillträde: Tillträde efter överenskommelse.
Antal platser: 1

Övrig information

För att vi på Lilla Edets kommun ska kunna leverera en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess ber vi dig skicka in din ansökan digitalt där vi ser fram emot att få ta del av ditt personliga brev med bifogat CV.

Du ansöker via vårt rekryteringssystem Visma Recruit, som du kommer åt direkt i annonsen genom att klicka på ansök.

Vill du veta mer om oss? Gå gärna in på lillaedet.se för att läsa mer om hur det är att arbeta inom vår kommun!

Ansökan

Ansök här  i samarbete med OffentligaJobb
Arbetsgivarens referensnummer:A919469
Sista ansökningsdag:2019-12-09

Kontaktpersoner

Barbro Petersen
Rektor
Barbro.petersen@lillaedet.se

Auli Larsson
Lärarförbundet
auli.larsson@lillaedet.se

Fredrik Berggren
Lärarnas Riksförbund
lillaedet@lr.se

Senast uppdaterad: 2018-03-14
Sidansvarig: Julia Domby
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »