Lilla Edets kommun - startsida

Grundskollärare, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra nästan 14 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter. Lilla Edets kommun har som mål att bli en riktig bra skolkommun, Visst vill du vara med och bygga den med oss!

På 7 - 9 organiserar vi oss i fyra arbetslag som tillsammans med rektor, elevhälsoteam, socialpedagog, skolvärd ,speciallärare, studie och yrkesvägledare, skolvärd och elevcoacher arbetar för elevernas mående och goda kunskapsresultat. Vi arbetar för en hälsofrämjande och sockerfri skola och har PULS på schemat. Vi arbetar med TOLERANSEN som är ett långsiktigt och hälsofrämjande värdegrundsarbete. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vår verksamhet genom exempelvis kollegialt lärande och Lärandematriser.

Vi söker nu lärare i mattematik och SO till högstadiet på Fuxernaskolan 7 - 9. Visst vill du vara en av oss! Vi ser fram emot att möta dig som tillsammans med oss vill vara med att utveckla vår verksamhet.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Du kommer undervisa elever i årskurs 7-9. Du kommer att leda och stimulera eleverna i sitt lärande och sin personliga utveckling på ett konstruktivt och inspirerande vis utifrån deras egna förutsättningar. Du planerar, genomför och följer upp undervisningen där den enskilda eleven är i centrum. I det övriga dagliga arbetet bidrar du aktivt med att stödja och motivera eleverna i deras utveckling både socialt och kunskapsmässigt.

Hos oss kommer du erbjudas ett stimulerande arbete tillsammans med elever, föräldrar, kollegor, ungdomscoacher, elevhälsoteam och skolledning. Vi arbetar hälsofrämjande och med lärandematriser. Vi sätter eleverna i fokus och satsar på det kollegiala lärandet. I Lilla Edets kommun arbetar vi efter en gemensam bedömningspolicy.

Kvalifikationer

• Behörig ämneslärare.
• Du har social kompetens och är självständig med ansvarskänsla.
• Tidigare erfarenhet från att arbeta som lärare är meriterande.
• Vi förväntar oss öppenhet och ett stort engagemang för uppdraget. Det skall finnas en vilja att utvecklas tillsammans med övriga kollegor på skolan.
• Du skall ha lätt för att samarbeta och vana från IT.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och ser att du är en ledare som kan situationsanpassa ditt ledarskap i klassrummet och tillsammans med dina kollegor

Anställningsvilkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. 100%
Tillträde: Tillträde HT 2019
Antal platser: 1

Övrig information

För att vi på Lilla Edets kommun ska kunna leverera en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess ber vi dig skicka in din ansökan digitalt där vi ser fram emot att få ta del av ditt personliga brev med bifogat CV.

Du ansöker via vårt rekryteringssystem Visma Recruit, som du kommer åt direkt i annonsen genom att klicka på ansök.

Vill du veta mer om oss? Gå gärna in på lillaedet.se för att läsa mer om hur det är att arbeta inom vår kommun!

Ansökan

Ansök här  i samarbete med OffentligaJobb
Arbetsgivarens referensnummer:A891373
Sista ansökningsdag:2019-07-24

Kontaktpersoner

Anneli Eriksson
Rektor Fuxernaskolan 7-9
0520-65 97 35
anneli.eriksson@lillaedet.se

Annika Liljemark
Lärarförbundet
lararforbundet@lillaedet.lararforbundet.se

Fredrik Berggren
Lärarnas Riksförbund
lillaedet@lr.se

Senast uppdaterad: 2018-03-14
Sidansvarig: Julia Domby
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida
Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00  Telefax: 0520-65 74 20
www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »