Lilla Edets kommun - startsida

Grundskollärare åk 4-6, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra nästan 14 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

Ryrsjöskolan är en liten F-6 skola i Göta bestående av 112 elever och 13 pedagoger med naturen alldeles utanför dörren. På Ryrsjöskolan jobbar pedagoger nära varandra såväl i samarbete kring temaarbeten som elevärenden. Ryrsjöskolan F-6 är en del av kommunens bildningsförvaltning som ansvarar för förskolor, dagbarnvårdare, grundskolor, gymnasieskola och gemensamma enheter som särskola, elevhälsa och kulturskola.

Arbetsuppgifter

I rollen som lärare leder och stimulerar du eleverna i sitt lärande och den personliga utvecklingen på ett konstruktivt och inspirerande vis utifrån deras egna förutsättningar. Du planerar, genomför och följer upp undervisningen med både gruppen och har den enskilda eleven i fokus. I det övriga dagliga arbetet bidrar du aktivt med att stödja och motivera eleverna i deras utveckling både socialt och kunskapsmässigt.

Vi söker nu dig som vill vara en del i 4-6 arbetslaget och som inte är främmande för att arbeta åldersintegrerat. Tillsammans ansvarar ni för att skapa en trygg och stimulerande miljö för eleverna. Som lärare förväntas du att ge barnen det stöd och den stimulans de behöver för sitt lärande och i den fortsatta utveckling, utifrån skolans läroplan och kommungemensamma mål.

Vi vill att vår nya kollega är engagerad, strukturerad och tar tillvara på elevers tankar och idéer. Du är bra på att fånga varje tillfälle och du ser det som en möjlighet till lärande vilket är viktigt för oss. Det är av stor betydelse att du är en positiv, flexibel och lösningsinriktad som person med en passion för läraryrket i grundskola. God kommunikation och ett gott samarbete med kollegor, elever och vårdnadshavare är en viktig del i arbetet

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
- Är behörig och legitimerad lärare i några av ämnena: no/tk/ma/mu.
- Har god IT vana då vårt arbete till stor del är kopplat till olika system.

Det är meriterande om du:
- Har tidigare erfarenhet från att arbeta som lärare.

Att arbeta som lärare i grundskolan är ett socialt arbete vilket gör att vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna. Vi värdesätter din förmåga att situationsanpassa ditt ledarskap i klassrummet. Du har lätt för att bemöta olika människor och är självständig med hög ansvarskänsla. Vidare är du öppen som person och har ett stort engagemang för uppdraget, vilket du delar med dina kollegor på skolan.

Anställningsvilkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. 100%
Tillträde: 8/1- 2020
Antal platser: 1

Övrig information

För att vi på Lilla Edets kommun ska kunna leverera en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess ber vi dig skicka in din ansökan digitalt där vi ser fram emot att få ta del av ditt personliga brev med bifogat CV.

Du ansöker via vårt rekryteringssystem Visma Recruit, som du kommer åt direkt i annonsen genom att klicka på ansök.

Vill du veta mer om oss? Gå gärna in på lillaedet.se för att läsa mer om hur det är att arbeta inom vår kommun!

Ansökan

Ansök här  i samarbete med OffentligaJobb
Arbetsgivarens referensnummer:A913892
Sista ansökningsdag:2019-12-06

Kontaktpersoner

Annie Blom Björk
Rektor Ryrsjöskolan
0520-65 97 50
Annie.blom-bjork@lillaedet.se

Nina Auinger Rippe
Lärarnas Riksförbund
lillaedet@lr.se

Senast uppdaterad: 2018-03-14
Sidansvarig: Julia Domby
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »