Lilla Edets kommun - startsida

Fritidspedagog till Ryrsjöskolan, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra nästan 14 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

Ryrsjöskolan är en liten F-6 skola i Göta bestående av 112 elever och 13 pedagoger med naturen alldeles utanför dörren. På Ryrsjöskolan jobbar pedagoger nära varandra såväl i samarbete kring temaarbeten som elevärenden. Ryrsjöskolan F-6 är en del av kommunens bildningsförvaltning som ansvarar för förskolor och dagbarnvårdare, grundskolor, gymnasieskola och gemensamma enheter som särskola, elevhälsa och kulturskola.

Arbetsuppgifter

Till Ryrsjöskolan söker vi nu en fritidslärare med inriktning fritidshem till vår fritidshemsverksamhet. Arbetet innebär att tillsammans med kollegor driva pedagogisk utveckling för eleverna. Du kommer att planera, genomföra och följa upp verksamheten enligt gällande styrdokument och verksamhetens mål. Fritidshemmet har ett nära samarbete med skolan och i tjänsten ingår det att arbeta med eleverna under hela skoldagen. Arbetet innebär mycket samarbete med övriga pedagoger, elevhälsan, föräldrar samt med andra aktörer utanför skolan.

Vi vill att vår nya kollega är engagerad, strukturerad och tar till vara elevers tankar och idéer. Att fånga varje tillfälle och se detta som en möjlighet till lärande är viktigt för oss.
Det är av stor betydelse att du är en positiv, flexibel och lösningsinriktad person som har passion för yrket. God kommunikation och ett gott samarbete med kollegor, elever och vårdnadshavare är en viktig del i arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
- Är behörig grundlärare mot fritidshem/fritidspedagogexamen.
- Har god IT-vana då vårt arbete till stor del är kopplat till olika system.

Det är meriterande om du:
- Har tidigare erfarenhet från att arbeta som fritidslärare .

Att arbeta som lärare i fritidshemmet är ett socialt arbete vilket gör att vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna. Du har lätt för att bemöta olika människor och är självständig med hög ansvarskänsla. Vidare är du öppen som person och har ett stort engagemang för uppdraget, vilket du delar med dina kollegor på skolan.

Anställningsvilkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. 100%
Tillträde: Tillträde 2020-01-07.
Antal platser: 1

Övrig information

För att vi på Lilla Edets kommun ska kunna leverera en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess ber vi dig skicka in din ansökan digitalt där vi ser fram emot att få ta del av ditt personliga brev med bifogat CV.

Du ansöker via vårt rekryteringssystem Visma Recruit, som du kommer åt direkt i annonsen genom att klicka på ansök.

Vill du veta mer om oss? Gå gärna in på lillaedet.se för att läsa mer om hur det är att arbeta inom vår kommun!

Ansökan

Ansök här  i samarbete med OffentligaJobb
Arbetsgivarens referensnummer:A917926
Sista ansökningsdag:2019-12-06

Kontaktpersoner

Annie Blom-Björk
Rektor
0520-65975

Nina Auinger Rippe
Fackligt ombud LR
0520-659973

Senast uppdaterad: 2018-03-14
Sidansvarig: Julia Domby
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »