Lilla Edets kommun - startsida

Hitta bostad

Letar du efter nytt boende i Lilla Edets kommun? Här finns kontaktuppgifter till hyresvärdar och information som kan underlätta för dig när du söker bostad.

Hyresvärdar

Letar du efter en lägenhet eller annan bostad i Lilla Edets kommun ska du kontakta hyresvärdar för att höra hur du ställer dig i kö hos dem. Det finns ingen kommunal bostadsförmedling i Lilla Edets kommun.

Det finns ett antal privata hyresvärdar och ett kommunalt fastighetsbolag, EdetHus AB, som hyr ut bostäder i Lilla Edets kommun. Hyresvärdarna ansvarar själva för information om lediga lägenheter och hantering av eventuella kösystem.
 
Här hittar du en lista över hyresvärdar i kommunen.

Rikstäckande mäklartjänst

Hemnetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Bovisionlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Bygga nytt

Lilla Edets kommun tillämpar i dagsläget inget kösystem för att köpa kommunala tomter. Är du intresserad av en tomt har du möjlighet att boka en personlig tomtvisning. Det finns tomter i flera av kommunens tätorter. Vilka som är lediga kan du läsa om på Lediga tomter.
Senast uppdaterad: 2020-02-24
Fick du reda på det du ville veta eller fattades något? Var texten svår att förstå? Hittade du några felaktigheter? Tyck till om sidans innehåll via formuläret nedan. Meddelandet går till den som publicerat sidan.

Julia Domby


Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »