Lilla Edets kommun - startsida

Låna värmekamera

Nu kan du låna en värmekamera hos Medborgarservice i kommunhuset i Lilla Edet.

Med en värmekamera kan du mäta hur mycket värme som strömmar ut från ett objekt, till exempel från olika delar av en byggnad. Det kan ge dig en uppfattning om var och hur du behöver isolera ditt hus för att göra byggnaden mer energieffektiv.

Du anmäler ditt intresse via formuläret nedan. Vi behöver din intresseanmälan några dagar innan du vill låna värmekameran. Du får besked via e-post från Medborgarservice om värmekameran är ledig eller inte. Värmekameran kan du låna under max en vecka åt gången.

Vi tar ut en deposition på 500 kronor, som du får tillbaka om allt är i sin ordning när du lämnar tillbaka värmekameran.

Bruksanvisning för värmekameranlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Intresseanmälan

Kontaktuppgifter * (obligatorisk)Jag är intresserad av att låna värmekameran * (obligatorisk)Dina personuppgifter kommer att registreras i SiteVisions system och hanteras enligt dataskyddsförordningen. Mer information.

Senast uppdaterad: 2018-05-28
Fick du reda på det du ville veta eller fattades något? Var texten svår att förstå? Hittade du några felaktigheter? Tyck till om sidans innehåll via formuläret nedan. Meddelandet går till den som publicerat sidan.

Henrik Noord


Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »