Lilla Edets kommun - startsida

Lilla Edet

Kvarteret Björnen ligger i östra delen av tätorten Lilla Edet med gång- och cykelavstånd till centrum. Det finns offentlig och kommersiell service, förskola och skola, bibliotek, äldreboende, idrottsanläggningar, matställen och dagligvarubutik med postservice med mera.

I kvarteret Björnen kan du köpa tomt och bygga i egen regi. Området ligger i närheten av Prässebergen nära naturen och fina promenadstigar.

Just nu finns inga lediga tomter i kvateret Björnen.

Vägbeskrivning till kvarteret Björnen
Söderifrån med bil kör du på E45 norrut i riktning mot Karlstad. Följ E45, passera Göta och sväng av vid Södra Lilla Edet-motet. Ta andra avfarten i rondellen till Högstorps-vägen och fortsätt ca 900 m. Sväng sedan höger in på Lundbackevägen och du är framme vid kvarteret Björnen.


Norrifrån med bil kör du på E45 i riktning mot Göteborg. Följ E45 och sväng av vid Södra Lilla Edet-motet. Fortsätt enligt vägbeskrivning ovan.

Senast uppdaterad: 2018-05-03
Fick du reda på det du ville veta eller fattades något? Var texten svår att förstå? Hittade du några felaktigheter? Tyck till om sidans innehåll via formuläret nedan. Meddelandet går till den som publicerat sidan.

Julia Domby


Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »